Viikonloppuna tehtiin hihnalenkkejä fyssarin käsittelyjen vuoksi. Täytyy kyllä sanoa, että sunnuntaina alkoi huomaamaan jo että koirat ovat olleet hihnalenkeillä eivätkä ole saaneet juosta vapaana. Energiaa kyllä riitti. Kaikista inhottavinta on sinkoileva Cinco joka hepuloitsee hihnassa saadeen muut mukaansa. Loppu vaiheessa alkoi tuntumaan jo siltä että koirat lenkittää mua enkä minä niitä.

Tein myös erikseen Fyran ja Cincon kanssa ravilenkkejä molempina päivinä. Kun ulkoilee ja vie koiria kolmessa erässä pihalle ja kävelee lähemmäs 2,5 tuntia niin kyllä musta alkoi tuntumaan hieman vajaalta.

Ehdittiin me kävelemisen lisäksi lauantaina käymään handlerkurssilla Tuusulassa jonka piti ulkomuototuomari Vesa Lehtonen. Cinco pääsi handlauksen uhriksi ja Fyra pääsi mukaan hengailemaan. Oli siellä myös Popeda-länderi johon Cinco iski silmänsä. Oli meillä Ossin kanssa hauskaa kun katsottiin Popedan ja Cincon leikkejä. Ne kierivät maassa ja hieroivat päitänsä toisiinsa. Ihmeellistä matona leikkimistä. Itse kurssi oli ihan kiva, tosin kurssilaisia oli paljon ja aikaa rajoitetusti. Saatiin ihan hyviä vinkkejä ja ennen kaikkea harjoitusta pöydällä ja liikkumista ryhmässä.

Sunnuntaina oli vuorossa Cincon pentukurssia Loimaalla. Tällä kertaa oli aiheena rally-toko. Meillä oli 10 erilaista kylttiä mitä suoritettiin. Hyvin Cinco osaa perusasioita ja ihan odottaa paikoillansa. Täytyy kyllä myöntää että aika vähän ollaan mitään varsinaisesti opeteltu vaan kaikki on tullut sivussa. Kovin innokas opiskelija se on ja se on tärkeintä heart