Keskiviikkona pääsin hieman yli kolme töistä joten suunnattiin Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarille lenkille. Oli kyllä niin hämärää ja ankeaa. Koko ajan vaan meni pimeämmäksi ja lopulta me ei nähty metsässä enään mitään. Niin ärsyttävää kun ei ole lunta maassa eikä pakkasta. Koiria ei kyllä pimeys haitannut, ne vipelsi pitkin mättäitä. Ensi kerralla pitää kyllä otsalamppu olla taskussa.

Illalla mun piti mennä Cincon kanssa Lastentarhaan Jokioisille, mutta se tunti oli peruttu. No mä sain sitten jonkun hetkellisen aivoromahduksen koska me mentiin lenkin jälkeen hieman temppuilemaan ja tokoilemaan Prisman parkkikselle. Siellä on sentään valot!.

Kaikkien koirien kanssa ensin leikin ja tehtiin kiertoja valopylvään kautta. Otin myös luoksetuloja lelupalkalla sekä odottamista (lähinnä Cincolla). Tuntui tosi kivalta ja koirat olivat aivan tohkeissaan tekemisestä. Sisällä kotona jatkettiin vielä noudon parissa sekä seuraamisen.

Torstaina käytiin Fyran ja Cincon kanssa hieman Loimaalla tokoilemassa. Olipas kivaa treenailla sisällä sateelta ja kuralta suojassa wink Tein kontaktia, luoksetuloa, paikallaoloa. Cincon kanssa nopeita maahanmenoja. Olipas kivaa pitkästä aikaan!. Harmi vaan kun aika ei riitä kaikkeen touhuamiseen tai sitten mä en osaa aikatauluttaa kunnolla päiviäni cheeky

Perjantaina Tolppa toi tien päähän länderi tytöt ja nappasin ne autooni. Jatkettiin suoraan matkaa Halikkoon moikkaamaan Leena-tätiä. Kyllä Duo ja Fyra tietävät hyvin paikan, mutta Cincosta en kyllä mene sanomaan mitään. Mulla oli pari tuntia aikaa joten käsiteltiin ensin Fyra ja sitten Cinco. Kun aikaa jäi niin vielä Duo.

Tytöt oli hyvässä kunnossa. Fyralla oli pientä kireyttä edelleen vatsan seudulla sekä oikealla puolella kylkiluissa. Muuten priima!. Kyllä nyt kelpaa aloittaa aksan treenaaminen kun kroppa on käsitelty leikkauksen jälkeen kahdesti osteopaatilla (Tanja + Leena). Tosin Fyra on aika paljon pyöristynyt, pitää jollain keinolla saada kurvit kuntoon 3:ssa viikossa cheeky Fyra on kyllä Leenan suosikki tyttö. No en kyllä ihmettele yhtään. Se on vaan niin fiksu ja rauhallinen otus. Ei kuulma yhtään tyypillinen länderi. 

Cinco oli positiivinen yllätys. Ajattelin sen olevan ihan kiero kun se nyt vaan on niin tohelo ja kohelo. Oli ihan suora, mutta rintaranka oli hieman kireä. Se johtunee niistä kamikaze sohvahypyistä ja ralleista mitä se tykkää harrastaa aina sisällä... Ekaa kertaa se käsiteltiin ihan aikuisten oikeasti. Hienosti nappula 8kk antoi käsitellä itsensä. Aluksi kun taisi hieman tehdä kipeää se yritti laittaa vastaan mutta lopulta se makasi ihan rentona kyljellään.

Duolla oli odotetusti rintarangassa jäykkyyttä mutta se on ihan "normaalia" tuossa tilassa. Duo kun siirtää painoansa etuosalla joka sitten rasittaa rintarankaa. On kuitenkin niin ihanaa että Duo pystyy elämään normaalia koiran elämää ja liikkumaan normaalisti muiden mukana. En olisi ikinä sitä uskonut vuosi sitten että se pystyy vielä hyppäämään sohvalle heart Kyllä kuntouttamisesta on apua vaikka se paljon vie aikaa, rahasta en viitsi edes puhua wink