Perjantaina mentiin koko jengin kanssa lenkille Hunnarille. Ehdittiin hyvin ennen pimeää, saatiin seuraksi Iiris ja pojat. Reipas yli tunnin metsälenkki raikkaassa ilmassa, varsin mukavaa!. Kyllä huomasi että koirat eivät olleet saaneet olla kunnolla vapaana viikolla. Niin paljon energiaa ja vilinää. Tällä kertaa Duo ei kierinyt supikoiran kakassa. Hyvä niin sillä me jatkettiin kenkiltä suoraan Salon koirahallille aksaamaan.

Vuorossa oli Cincon toinen kerta Jaakkolan Tiinan ratakurssilla. No eihän tuo nappula vielä rataa mene mutta sovellettuna pätkiä. Rata oli kimurantin oloinen, ainakin n. 8kk ikäiselle vekaralle laugh Tutustuin kuitenkin koko 20 esteen rataan, Cincon osalta jätettiin aa ja kepit pois radalta mutta muuten napero vipelsi samanradan kuin muut. Rimojen korkeus oli n. 10cm. Jumaleisson me päästiin Cincon kanssa 19 estettä! surprise Tosin mä palkkasin 2-5 esteen välein, mutta luoja se meni kivasti. Oli siinä kentän laidassa olevilla ihmettelemistä kun kysyivät minkä ikäinen Cinco on ja vastasin että tänään 8kk. Kehuivat tosi taitavaksi, no niinhän se on heart Opeteltiin ihmisnuolta (tajusi jo muutamasta toistosta takapään hahmotuksen), sokkaria, putken ohi vientiä, itsenäistä kulmahyppyä, päälle juoksua, takaakiertoa... Cinco jaksoi tosi hyvin tehdä hommia. Mä niin tykkään siitä!

Ennen Cincon omaa treeniä. Olin vuokrannut puoleksi tunniksi naapurikentän. Tehtiin siinä ensin hyppyjumpat Cincon ja Fyran kanssa. Cinco teki ensin neljä toistoa perussarjalla (rimat 10cm ja toinen puoli maassa). Tehtiin mini väleillä, mutta viidennen hypyn kohdalla ei meinannut askel sopia joten kasvatin sen jo mediväliin. Täytyy nyt joulukuun alussa kysyä Vapulta uusia hyppyjuttuja sillä askel on nyt kasvanut sen verran että varmaan voisi kohta tehdä jo medeillä. Cinco teki samalla myös keinun päähän juoksua sekä alasmenoa.  Fyra teki sitten vuorostaan perussarjaa mutta tällä kertaa nostin viimeistä rimaa (5. aita) 20 -> 45cm ja sieltä sitten taas portaittain alas. Hyvin kevyesti ja joustavasti hyppäsi enkä huomannut mitään eroa hyppytyylissä tai olisiko kipeytynyt. Ehkä me uskalletaan viikon päästä jo treeneihin, mä niin odotan terapia aksaa smiley

Lauantaina saatiin nukkua pitkään ja vasta puolilta päivin lähdettiin Cincon kanssa ajelmaan kohti Helsinkiä Best In puppy-showta. Näyttely järjestettiin messukeskuksessa ja siellä oli saman aikaisesti jotkut maaseutu ja käsityömessut sekä eläinmessut. Cincon kanssa on kyllä niin kiva reissata kun ei se ole mistään ihmeissään. Nytkin se meni ihmismassassa kuin kalavedessä ilman turhia hötköilyjä. Leiriydyttiin meidän kehän laidalle ja tavattiin uusi tuttavuus Jenni ja länderi Ako (Raasillan Brownsugar). Pitkän odottelun jälkeen me päästiin jopa kehään asti, taisi aikataulut olla yli tunnin myöhässä?.
Ländereillä oli tuomarina Marja Kosonen. Oikein mukava naistuomari joka käsitteli pentuja tosi kauniisti. Cinco esiintyi mallikelpoisesti ja tuomari siitä kovasti tykkäsi. Paras Pentu kehässä meitä vastaan tuli Ako joka veti pidemmän korren olemalla ROP-pentu ja lopulta myös RYP-1!. Cinco oli siis VSP-pentu. Tuomari totesi että meillä molemmilla on kauniit kromfohrländerit jotka ovat niin ländereitä.  Olisi kuulma halunnut antaa molemmille ROP-ruusukkeet.


Ollaanko vähän söpöjä? heart
VSP-Pentu Krumme Furche Festina Lente "Cinco" ROP-pentu Raasillan Brownsugar "Ako"

Ako ja Cinco saivat painia keskenään. Ne kyllä taisi vähäsen ihastua toisiinsa. Ainakin meno oli sen mukaista välillä heart Ei oikein kännykän kamera tahtonut pysyä vauhdissa mukana...


VSP-Pentu Cinco

Epävirallinen pentunäyttely Helsinki 10.11.2012 Tuomari: Marja Kosonen

Hyvä koko, oikeat mittasuhteet. Ikäisekseen erinomainen runko. Kaunis ylälinja.
Erinomainen hännän kiinnitys ja kanto. Erittäin kaunisilmeinen pää.
Hyvä kallon ja kuonon vahvuus. Oikea purenta.
Ikäisekseen erinomaiset liikkeet. Erinomainen karvanlaatu.
Erinomainen luonne.
 
Sunnuntaina vietettiin isänpäivää ja käytiin kyläilemässä. Lenkillä käytiin koko porukan ja Tolpan voimin Saaressa. Takapihan kepitkin hyödynnettiin ja tehtiin pientä treeniä Fyran ja Cincon kanssa. Niin ja treenattiin me vähän kiertoja ja ruutua. Kiva ja tehokas viikonloppu!.