Kylläpäs Ruotsin reissu otti koville koko viikon. Olin aivan puhki koko alkuviikon eikä tilannetta yhtään auttanut se kirottu flunssa joka ei ainakaan tullut paremmaksi reissussa. Joulun alusviikolla käytiin Cincon kanssa viimeistä kertaa aksaamassa Jtkokurssilla tällä kertaa meitä koulutti Elinan sijaan Janita. Mentiin pientä rataa sekä tehtiin omaan tahtiin okseria, kontakteja sekä keppejä. Olin Cincoon tosi tyytyväinen. Pimeät putkikulmat löytyy ja poispäin käännökset onnistuu, sylkkärin kanssa täytyy tehdä vielä töitä sillä Cinco tekee kaiken ilman mun käskytystä. Siis se teki oikeaoppisen sylkkärin vaikken edes ohjannut sitä... Kepit meni super hyvin ohjureilla, tehtiin niihin poispän käännöstä ja sylkkäriä. Se oli sitten sama mitä mä tein koska Cimo haki automaattisesti kepit tein mitä tahansa laugh Kontakteista otettiin puomia ja siinä alkaa paikka löytymään hyvin myös vauhdissa. Tosi hienoa koska ei olla sitä vielä paljoa edes tehty. Ensi vuonna jatketaan sitten Tuulian tekniikkaryhmässä.

Keskiviikkona oli sitten vuorossa Fyran Jaakon treenit. Ne meni sitten ihan persuksilleen koska mä olin ihan voimaton. Oli ihan kamala olo ja siinä olotilassa yritti vielä juosta kun ei henki kulkenut muutenkaan. Oli siellä ihan hyviä pätkiä mutta kyllä se oli aikamoista räpiköintiä kun ei vaan henki kulkenut eikä pystynyt juoksemaan kun yskitti. Olisi varmaan ollut fiksumpaa jäädä kotiin lepäämään?. No onneksi saadaan ensi vuonan jatkaa harjoittelua Jaakon opeissa, hyvä niin heart

Itse Joulu sitten levätttiin ja nautittiin yhdessä olemisesta.Kyläiltiin, nukuttiin pitkään ja syötiin hyvin. Lenkkeiltiin eri maisemissa Mustialassa, Hunnarilla,Saaressa ja Elonkierrossa. Saatiin vielä lenkeille hyvää seuraakin eri päivinä, Kiitos Johanna, Lotte ja Iiris. Pukki muisti meitä tänä vuonna tosi hyvin. Mä kyllä vähän ihmettelin että ollaanko me oikeasti oltu niin kilttejä?.

Ja mikä Joulu olisi ilman aksaa?. Keskiviikkona käytiin Iiriksen ja poikien kanssa kinkkua sulattamassa Tsaun hallilla missä järjestettiin epäviralliset agikisat. Pakkasrajalla heiluttiin koko aamupäivä, mutta kisat pidettiin. Cinco pääsi hallille leikkimään ja Fyra pääsi tekemään mölli- ja kisaavien radan. Tosin molemmat tehtiin mini-korkeuksilla pakkasen vuoksi.

Kyllä huomasi ettei Manki ole ollut kolmeen kuukauteen kisoissa. No ei se tajunnut onko epikset vai oikeat kisat. Möllirata meni ihan säädöksi kun yritin juosta kuoma-saappaat jalassa virtaviivaista rataa. Palkkasin puomin alastulon. Kisaavien rata näytti jo ihan aksalta wink Siellä ei tullut virheitä, paitsi yksi kauneusvirhe. Fyra hieman varasti keinun alastulolta ilman lupaani ja otettiin se uusiksi. Palkkasin uusitun keinun ja A:n alastulon. Muuten rata oli jopa hyvä. Virallinen kisaaminen aloitetaan sitten tammikuun puolella. Pitäisi vaan päästä treenaamaan kunnolla, mutta valitettavasti se ei ole mahdollsta kun kentällä on metri lunta...
Tässä vielä kuvakokoelma kännykästä. Joulu 2012 heartheart

Näillä pannoilla ja...


ja kapuloilla...ei voi tulla muuta kuin...menestystä!heart