Hiphei, nyt sitä sitten on: lunta!!. Miten paljon voi heti ihmisen pieni mieli kirkastua kun saa valkoista puuteria maahan?. Cincosta on kuoriunut lumimies, se on ihan villinä lumihangissa myöryämässä. Aluksi pissaaminen tuotti ongelmaa koska mistään ei löytynyt vihreää maata. Kakkaaminen oli sitten toine operaatio. Cinco on tottunut menemään aina jonnekkin ojan pohjalle tai heinikkoon. Nyt kun se meni perinteisille tavarapaikoille niin upposi lumeen. Oli siinä pienellä neidillä ongelmia kerrakseen.

Viikonloppu hujahti ohitse. Lenkkeiltiin Iiriksen ja poikien kanssa Elonkierrossa pitkästä aikaan. Harvemmin sitä saa lenkkeillä musiikin säestyksellä. Ilmeisesti keskustassa oli joulunavaus ja musiikki kuului sinne metsään asti. Hetken aikaa me kyllä ihmeteltiin mistä se musiikki oikein tulee. Koiria se ei kyllä haitannut. Meillä on kyllä lenkillä niin omat pariskunnat. Duo & Lucas ja sitten Fyra & Milou sekä Nemo ja Cinco. Me ajateltiin aina Iiriksen kanssa että Cincosta tulee Miloun tyttöystävä, mutta niin se vaan sitten meni että Nemo otti Cincon ja Milou Fyran. Kaippa Fyra ja Nemo on niin sisaruksia kun ovat lähes tulkoon saman ikäisiä (alle 2kk ikäeroa).

Pariskuntien kuhertelua heart
 

Cincon söpönassu heart

Cinco on hyvin muotitietoinen! Ihmettelin lenkillä mitä keltaista sillä on kaulassa.
No näppärä likka oli pukenut lelun kaulaansa (vanha frisbee josta vain kehykset jäljellä).
Puin muut koirat hämärässä ja Cinco kurvaili sillä aikaa lelunsa kanssa. Laitoin tyytyväisenä pannan
kaulaan enkä huomannut mitään eroa vasta kuin loppu lenkistä...
Cinco tahtoo kaulakorun!Synttärisankari ja mieluinen vieras smiley
 
Käytiin me Matin ja Cincon kanssa kummitytön 2-vee synttäreillä Helsingissä. Kummitytöstä on tulossa kovaa vauhtia koirafani sillä se kovin toivoi koiria kylään. Cinco pääsi sitten yksin retkelle mukaan ja nätisti se osasi olla vieraiden ja itse juhlasankarin kanssa. Kovin Astaa ja Cincoa kiinnosti samat lelut wink Koska me oltiin ihan Helsingissä niin Vantaa on ihan vieressä joten mentiin sinne sitten illaksi. Kyseessä oli näyttelykoulutusta Koirakeitaalta. Ihan kiva paikka ja kiva kouluttaja. Plussaa vielä siitä että tunnisti rodun ja vielä isompi plussa siitä että hänen mielestään Cinco oli hyvin kaunis cool Cincon viimeiset treenit ennen messaria meni hyvin. Se pystyi ravaamaan häiriössä hyvin sekä pöytäkäytös oli myös erinomaista. Ollaan nyt ainakin treenattu etttei siihen voi homma kaatua. Tosin meillä loppu vuoden kolmessa näyttelyssä kaikissa tuomarinmuutos... Ihan mälsä juttu. Katsotaan nyt mitä tehdään osallistumisien kanssa mennäänkö vai eikö mennä.
 Cimo-Cipuli


Duo