Alkuviikon ohjelmat ovat menneet kovan pakkasen vuoksi uusiksi. Maanantaina piti olla maneesi aksat mutta ne peruttiin pakkasen vuoksi. Tiistaina piti lähteä Iiriksen kanssa ATT:n hallille epiksiin, nekin peruttiin pakkasen vuoksi. Tänään keskiviikkona piti olla Cincon Lastentarha mutta sekin peruuttiin pakkasen vuoksi. Ymmärrän kyllä nuo aksaamiset kun on se aika kovaa elimistölle mennä vipeltämään -20 asteen pakkasessa hyppyjä. Ei saa millään pidettyä koiraa lämpöisenä.

No vapaaillat on aina plussaa kun voi sitten itse kuntoilla ja koirien kanssa touhuta omiansa. Pakkanen ei ole kyllä haitannut meidän menoa muuten yhtään. On niin kivaa kun on lunta maassa. Kun pääsee töistä kello 15-16 niin nyt ehtii menemään pitkän lenkin valoisalla ja koiratkin saa juosta vapaana. Siitä ne tykkää!. Ollaan tehty normaaleja tunnin-puolentoista tunnin metsälenkkejä. Itse reilusti vaatetta ja koirille myös. Lucas ei kovilla pakkasilla pärjää ilman haalaria. Leijonilla kun ei ole pohjavillaa eikä mitään lämmikettä. Käytännössä niiden turkki on kuin ihmisen tukka. Kaiken kukkuraksi viisas omistaja käyttää äijän trimmissä viikkoa aiemmin ennen kuin alkaa pakkaset... Pylly (+ kintut)   kun on viikko sitten vedetty kaljuksi. Lucas saa haalarin ylle niin ei takapuoli jäädy. Sen kanssa se kyllä kävelee mieluusti. Tytöillä ei pakkanen niin kovin vaikuta. Tykkäävät juosta ja temmeltää. Terveydellisesti syistä käytän niille kovalla tuulella ja kylmällä takkia. Jotain lihaslämmikettä. Mä nautin kun saan katsella varsinkin Cincon ja Fyran juoksemista sekä temmeltämistä.   Välillä siellä on Duo ja Lucaskin mukana.

Eemelin kanssa vietettiin yhdessä tiistai-iltaa ja keskiviikko-iltapäivää. Lenkkeiltiin ja  koulutettiin koiria ja tehtiin kaikkea kivaa. Koirat tykkää Emestä paljon, varsinkin Fyra & Cinco. Lucaskin on aina tarjoamassa leluja heitettäväksi. Eemeli haluaa aina taluttaa joko Fyraa tai Cincoa. Cincon vuoro oli tällä kertaa ja Emelle oli tärkeintä että Cinco kulkee kärjessä ja ohittaa kaikki muut wink
Eemeli & Fyra


Cincokin tahtoo!

ja lopulta kaikki haluaa Eemelin halaukseen laugh
 
 
Duo välillä mietityttää kun nyt on kuukausi kulunut Bellan kuolemasta. Välillä se eristäytyy omiin oloihinsa ja saattaa olla yksinään makkarissa häkissä. Toisinaan se on hyvin seuran kipeä. Keväällä ja kesällä Duon takaosan käytön eroa ei edes huomaa. Nyt kun on lunta ja pakkasta niin kyllä huomaa ettei se pysty nostelemaan samalla tavalla jalkojansa kuin muut koirat. Jäljet ovat enemmän laahaavat kuin muilla. Lisäksi sillä palelee tassut ihan eritavalla kuin muilla. Onneksi haalarin kanssa pystyy liikkumaan muiden mukana!.

No onneksi loppu vuoteen ja alkuvuoteen mahtuu kaikkea kivaa. Hyvä kun nahoissaan pysyy, mä tykkään cool