Torstaina lähdettiin Loten ja Vorssan ländereiden Duo, Fyra, Cinco ja Evan sekä pääkallokiitäjien Daniel ja Niilon kanssa käymään Halikossa. Käytiin EHYT-hallilla jossa Anette järjesti epikset.

Meillä kaikki muut paitsi itse kisakoirat Fyra ja Daniel osallistuivat skaboihin. Omalta osalta Duo osallistui starttiluokkaan mini-luokassa. Rimat oli hypyillä joissain 10cm korkeudella. Cinco pääsi sitten starttiluokkaan mutta medi-luokassa tosin sielläkin taisi rimat olla jossain 15cm tasolla.

Luoja miten onnellinen Duo oli heart Mun sydän meinasi pakahtua onnesta kun seurasin miten täpinöissään se oli. Melkein (taisi tullakkin) tuli tippalinssiin kun pääsin sen kanssa fiilistelmään 9 esteen radan jossa oli 3 putkea. Se tunne vaan on niin makee sen kanssa, ei sellaista saa jokaisen koiran kanssa. Duo meni hienosti radan puhtaasti läpi -tietenkin!-. Maalissa se oli kuin MM-mitalisti. Hyvin ylpeä itsestään!.

Cincoa sitten hieman jännitin kun ei se ollut tuolla ollut koskaan. Lotte kuvasi radan, mutta en sitä ole vielä itse nähnyt. Cinco kuumisi taas aika kovin lähdössä ja se haukkui + kiljui. Kyllä se lähtöön rauhoittui ja jäi sinne istumaan. Mun vaan pitää olla tosi tarkka sen kanssa koska siitä voi tulla lähdössä varastelija. Tai nyt ainakin tuntuu siltä. Cinco meni radan hienosti läpi, mä vähän hissuttelin ja varmistelin. Saatiin nolla ja sillä me oltiin 10 koiran luokassa sijalla 2.! Oikein hienosti 9kk ikäiseltä penikalta cool Eikä Cinco hävinnyt kuin sekunnin Duolle joten kyllä siitä vauhtia löytyy!.Cinco palkintojen jaossa cool


Salon koirahallin häkkieläimet!

Koska me oltiin Halikossa niin matkalla poikettiin sitten Saloon. Oltiin vuokrattu Salon koirahalli pariksi tunniksi. Nopeasti se aika kului kun tehtiin jokaisen koiran erilaisia hyppyjumppia: perussarjaa, okseria ja etäisyyttä. Cinco oli taas niin elementissään, se meni ihan tajutonta vauhtia hyppysarjat. Onneksi se kuitenkin keskittyy hyppäämiseen eikä räiski rimoja. Se on kyllä niin hauska pirpana. Lisäksi otettiin penikoilla keinun ylösmenoa ja paikkaa. Samaten treenin tein vielä Fyran kanssa.

Perjantaina pakkailtiin tavaroita ja käytiin Syrjäharjulla tunnin lenkillä. Viikonloppu vietettiin sitten aksaten. Oltiin Fyran ja Cincon kanssa koko viikonloppu Turussa aksaleirillä, yö vietettiin Tuorlan majatalossa. Olipas viikonloppu!. Kiva treeniryhmä ja mukavaa porukkaa. Tykkäsin todella paljon. Fyran kanssa aksattiin ihan huippukouluttajilla molempina päivinä oli treenit Janitalla, Jaakolla, Tuulialla ja Elinalla. Aiheena oli esteosaaminen ja sitä sitten kokeiltiin monella eri tapaa eikä ne todellakaan ollut mitään helppoja yksittäisiä hyppyjä vaan haettiin virheitä ja koiran osaamista.


Olin tosi tyytyväinen Mankiin koko viikonlopun ajan. Saatiin jokaiselta kouluttajalta kirjalliset palautteet. Paljon oli Erinomaista ja hyvää jotakin puutteitakin löytyi mutta se nyt on päivän selvää ettei kaikkea voi osata ihan täydellisesti. Parannetaan niitä heikkouksia ja käytetään hyväksi niitä meidän vahvuuksia smiley Kun mukana oli vielä fysiikkatreenit niin voin sanoa että viikonlopun jäljiltä olin aika väsynyt. Taidettiin kaikki kolme olla, onneksi Cinco sai viettää aikaa siskonsa kanssa niin ei tullut senkään puolesta huono mieli.  Treeni-into on kyllä aivan huipussaan ja niin sen kuuluu ollakkin tuollaisen viikonlopun jäljiltä!.

Uusi Vuosi vaihtui maanantaina. Ihanaa kun koirat eivät reagoi paukkuihin. Käveltiin iltapäivällä pitkä lenkki ja illalla lyhyempi. Nukkumatti kutsui jo heti 23 aikaan joten jytinät jäi kuulematta. Ilmeisesti sitä kuitenkin oli ollut aika paljon ainakin meidän asuinalueella. Vuoden ekapäivä vietettiin Saaressa lenkkeillen ja sieltä jatkettiin matkaa Salon Koirahallille tekemään kotiläksyjä, autossa oli Vorssan länderit ja perhonen. Tunti tehtiin tehokkaasti hommia. Fyra treenasi hyppyjumppaa, okseria, päällejuoksua + valssia kontakteilla (A + puomi) sekä irtoamista. Cinco teki aikalailla samat treenit ilman kontakteja ja Duokin pääsi hieman hömpsöttämään. Varsin tehokas vuoden aloitus smiley