Kaikkea ollaan häärätty ja puuhailtu. Ollaan ehditty tapaamaan kavereita sekä tietenkin treenailemaan lähinnä aksaa.

Fyran ja Cincon Jaakon treenit menivät hyvin. Fyran menoon olin tosi tyytyväinen ja Jaakko totesi että mulla on jalat!. Tätä mä en tiennytkään... Niitä tulisi kuulma hyödyntää vielä enemmän koska ne on vikkelät. Oli kyllä superhyvät treenit ja onnistuttiin sellaisissa paikoissa mitä Jaakko epäili. Cinco teksi sitten radasta alkua, tekniikoista: niistoa, takaaleikkausta ja poispäin käännöstä. Hyvin se jaksoi vipeltää oman osuutensa ja sillä on kuulma lahjoja lajiin. Plussaa on kuulma se että jaksaa niin hyvin pelata lelujen kanssa. Voidaan siis toistekkin ostaa nappulalle peruutuspaikka koulutukseen mikäli sellainen saadaan.

Fyra oli sunnuntaina myös mukana Next Level-leirillä. Oli kyllä kiva antoisa päivä. Mukavaa seuraa ja saa nauraa itsensä kipeäksi. Päivän ahaa!-elämys koettiin ehdottomasti Janitan treeneissä. Mä sain niin hyviä vinkkejä alastuloille, että niitä on oikeasti pakko päästä jossain vaiheessa kokeilemaan. Myöhemmin tästä treenistä innoittamana Fyralle tuli uusi "temppu" joka on nyt opeteltu sanallisesti. Tämä on sellainen temppu joka varmasti tulee lyömään ihmiset ällikällä niin hieno se on. Heh!

Cinco pääsi sitten maanantaina omiin tekniikka treeneihin ja siellä tehtiin keppejä Tuulian johdolla. Oli itse asiassa sama idea keppitreeneissä mitä me tehtiin edellisenä päivänä Next Levelissä. Treenattiin kuudella kepillä ja ohjureilla erilaisia sisäänmenoja. Olin kyllä supertyytyväinen miten hienosti ne onnistu. Kepit kun on meillä vielä hieman alkutekijöissä.

Käytiin me kisoissakin. Oltiin lauantaina elämämme toisissa Rally-Toko kisoissa Loimaalla Fyran ja Lucaksen kanssa. Lucas ei ollut rallyä tehnyt viime kisojen (eli toukokuun) jälkeen ja Fyra viimeksi syksyllä. Hieman opiskelin kylttejä ennen kuin mentiin kisoihin ja käytiin vielä edellisenä päivänä hieman talkoilemassa Loimaan hallilla. Samalla tehtiin pieni treeni.

Alokasluokan kisaajia oli paljon n. 25 kappaletta. Fyra pääsi ensin radalle ja tehtiin sellainen iloinen ja energinen suoritus mikä tuomarin kommenteissa luki. Yksi vino perusasento ja pari hihnankiristymistä ja tulokseksi 93/100 pistettä ja sillä irtosi sij. 5. Lucas "saparomies" pääsi sitten omalla vuorollaan hauskuuttamaan yleisöä. Se meni niin tasaisen rauhallisesti ja varmasti. Mitään suuria kämmejä siellä ei tapahtunut vaan tasaista menoa koko ajan. Saatiin 91/100 pistettä. Hyvä kisapäivä kun molemmat saivat 1-tuloksen. Nyt ovat yhtä 1-tulosta vaille avoimessa luokassa. Jos sinne päästään niin sitten pitää varmaan jo treenata?

Kuvia tänne ei pysty vielä lisäämään joten sitä odotellessa kuten muutamaa muutakin muokkausjuttua...