Normaalia koiran elämää. Viikolla tehtiin eläinkokeita hönöteamin kanssa ja lenkkeiltiin useampaan otteeseen Iiriksen ja poikien kanssa. Ihanaa kun päivät ovat pidentyneet sen verran, että näkee jo hyvin vielä kuudelta.

Fyra ja Cinco kävivät myös missitreeneissä. Tosin Fyra oli niin matami ettei se kyllä kauheasti treeniä tarvitse.  Sen kyllä huomasi kouluttajakin. Cinco liikkui koko ajan hyvin, ainoastaan tassujen nostoa se hieman ihmetteli. Ei suostunut laskemaan takaajalkaansa alas ollenkaan. Seisoi sitten hienosti kolmella jalalla. Ollaan nyt kovin treenattu syviä lihaksia ja tehty saavitreeniä. Nopeasti takaosa kehittyy kun sitä vaan treenaa. Fyra on näissä jutuissa ihan huippu. Cincolla on hieman matkaa siihen ketteryyteen...

Torstaina päästiin pitkästä aikaan Jaakon aksatreeneihin. Olin kyllä niin täpinöissäni ja treenit oli kyllä taas niin superit. Välillä ajattelee ettäon järjen köyhyttä ajella iltaisin muutaman minuutin takia Turkuun aksailemaan. Lähtiessä on aina ihan mahti fiilis, mä niin tykkään näistä. Rata oli kyllä taas aika erikoinen, ilmeisesti jotain Cruftin kiemuroita?. Me päästiin ekalla yrittämällä 10 estettä ja voitettiin veto!. Loppujen lopuksi este numero 19 oli se viimeinen.

Tosin mä koin traumaattisen hetken kun Fyran lempilelusta lähti pää irti!. Multa melkein pääsi itku Fyran puolesta. Jaakko hieman nauroi ja totesi että Fyra tarvii uuden hirtetyn apinan. Mutta se ei ole sama asia. Tämä oli hankittu näyttelymatkalta Eestistä vuonna 2011. Mun pitää nyt neuloa sille pää takaisin...

manki-normal.jpg

Hirtetty apina ilman päätä...

     Päivän mietteet:

  • + Nyt jälleen kulki!
  • + Vaikeat alut onnistui
  • + Kääntyi pari kertaa liiankin tiukasti
  • + Pakka pysyi koossa vaikka tekniikka oli paljon.
  • - Putkiin enemmän lähetystä -> sijoittuminen seuraavalle esteelle
  • Treenattavaa: alastuloille bumpperit -> askellus parani!

Treenien jälkeen perinteiset Fitdogin palautusannokset. Nyt laitoin vain vettä ja muutaman nakin palasen sekaan. Joi koko juoman tosi hyvällä ruokahalulla!. Alkaa ilmeisesti maistumaan paremmin.