Alkuviikko startattiin Tampereella poimittiin Iiris ja pojat kyytiin meidän perinteiseltä treffipaikalta kyytiin (hautausmaalta). Köröteltiin Ideaparkin läheisyyten Best In Areenalle aksailemaan. Hieman taisi molemmat ohjaajat olla uupuneita, mutta kummasti sitä virtaa löytyy kun pääsee hommiin.

Meillä oli neljä erilaista pistettä rakennettuna. Tosin ohjaajia oli vaan kaksi. Yhdellä pisteellä oli hyppyjumppa. Perussarja kuudella aidalla jossa hypyt oli limittäin. Keskeltä löytyi suoralinja, mutta muuten hypyt olivat epäsymmetrisesti. Fyra teki 30cm rimoilla jumpat ja Cinco teki sitten matalilla rimoilla n. 15cm korkeuksilla. Toisella pisteellä oli kepit ja pari putkea. Kolmannella keinu ja neljännellä puomi sekä hyppukuvio jossa treenattiin takaakierto + sokkaria.

10 oppilaat aloittivat ja pahikset saivat laulaa duona taustalla. Komeasti lauloivat. Milou haukkui ja Cinco kiljui :O Se oli jotain erikoista ääntä, ulvomisen ja huutamisen välimuoto. Pahisten äänet soivat kauniisti yhteen <3 Partiolaiset sen sijaan odottivat nätisti vuoroaan ilman mitään ääntä, mutta eihän kiltit  10 oppilaat huutele oppitunneilla.

Itse treenit meni mainiosti ja tunnissa ehti tekemään niin hyvin, että meillä jäi jopa aikaa jäljelle. Fyran kanssa käytiin jokaisella pisteellä, kepeille haettiin vauhtia ja sain aika hyvin kuumennettua sen pujotteluun. Tein myöskin kepeillä todella tiukkoja sisäänmenoja, mitkä aiheutti nextari leirillä hieman ongelmia.

Cinco käväisi myös jokaisella pisteellä. Erityisen iloinen olin kujakepeistä. Cincolle opetan ne ohjureilla, mutta en ole niitä tuolta hallilta löytänyt joten ollaan otettu kujakepeillä. Ensin palkka päähän ja lähetys. Haki hyvin kepit ja irtosi itsenäisesti (pieni kuja keskellä). Meni myös hienosti katse eteen myös silloin kun palkkaa ei ollut edessä. Eläinkokeena kokeilin keppejä niin että otattiin putki-kepit-putki sekin onnistui!. Haki hyvin avokulman ja kepit suoraan. Selvästi sillä on joku idea asiasta. Kesällä lumien sulattua teen näitä kujakeppejä myös Fyran kanssa omalla pihalla -> keppeihin vauhtia. Otettiin myös keinua päähänjuoksuina ilman hihnaa -> onnistui hyvin sekä pelkkää alastuloa -> koordinaatio oli hyvä. Kerran käveltiin myös koko puomi läpi jossa alastulo oli hyvä. Puomi ollaan nyt otettu kahdesti, mutta odotan kevääseen että päästäisiin tekemään sitä matalimmilla jaloilla. Cinco koheltaa sen verran että pelkään sen tippuvan sieltä.

Täytyy kyllä sanoa että tuon hallin pohja on paikoitellen tosi liukas. Kumirouhetta kyllä löytyy, mutta nurmikko on aivan litissä. Lisäksi puomin vierestä kävellessä kosteus tuntui aivan sumuna naamalla. Se teki puomista todella liukkaan vaikka kumirouhepinta onkin.

Treenien jälkeen annoin taas perinteiset FitDog-palautusannokset. Tällä kertaa hallissa sisällä kun aikaa jäi. Mitallinen jauhetta ja pieni määrä kostea koiranruokaa sekaan + vesi päällä. Kyllä maistui hyvin!. Pitäisi nyt vielä kokeilla joku kerta kotona sitä lihapulla + vesi seosta meneekö sillä tavalla hyvin alas. Energiaa ajattelin kokeilla joku päivä juoksulenkin yhteydessä.