Mikä ihme siinä on, että aina täytyy buukata kalenteri täyteen ohjelmaa. Joka ilta jotain kissan ristiäistä ja lopulta lasketaan päiviä vapaaseen iltaan tai viikonloppuun?. Eikä tästä opita koskaan mitään. Viikonloppuna meillä oli vapaa viikonloppu, mä niin tykkäsin kun oli kaksi päivää ilman mitään ohjelmaa.

Tavattiin kamuja ja löhöiltiin (?!) kotona. Oli ihana nähdä pitkästä aikaan Minnaa ja poikia. Tosin mun likat oli kyllä aika äänekkäitä, ne oli koko viikon kaunistaneet itseään treffejä varten. Piti oikein pukea niille punaiset takit ja leikata kynnet sekä siistiä irtokarvat. Ihan liian vähän ehtii näitäkin näkemään, ehkä me saadaan tähänkin vielä tehtyä muutos ;)

Johannan pojat tavattiin sunnuntai aamuna Saaressa. Fyra oli kyllä aika mustis kun Jacky oli kiinnostunut Cincon tuoksuista. Manki roikkui Jackyn suupielissä koko ajan pussailemassa. Miten säälittävää...

Kyllä me vähän treenattiin Prisman parkkiksella ja hönöiltiin hönöteamin kanssa. Suunnitelmia on tehty ensi kesälle ja majoitus heinäkuun MM-karsintoihin on tehty. Täältä tullaan Seinäjoki!.

ipuli0-normal.jpg

ipuli-normal.jpg

Cinco

ipuli2-normal.jpg

Fyra  ja Cinco

ipuli4-normal.jpg

Duo