Keskiviikkona ja torstaina lenkkeiltiin Johannan ja poikien kanssa. Käytiin toisena päivänä Saaressa ja toisena Hunnarilla. Tytöillä riitti pusutettavaa, Fyra ja Cinco teki täsmäiskuja Jackyn kimppuun. Micky ei vielä ymmärrä tarpeeksi hyvin pusujen hienoutta likkojen mielestä. Micky roikkui sen sijaan Cincon jumpperissa :D Lucas jaksoi kukkoilla keskiviikkona, mutta torstaina vanha pappa ei enään jaksanut isotella.

Oli kyllä ihana ilma ja virkistävää lenkkiä. Fyra sai kovia hepuleita järven jäällä. se juoksi kun viitamaan piru pitkin jäätä. Ei oikein muut pysynyt perässä kun Manki vaihtoi vaihdetta ja näytti ketteryytensä. Hassut otukset <3

Keskiviikkona Fyra ja Cinco kävi temppukoulussa Loimaalla. Tällä kertaa tehtiin kierimistä ja jalan yli hyppyä sekä selkään hyppäämistä. Molemmat olivat vähän kuutamolla koko treenien ajan, mutta parani loppua kohden.

Kevään merkki on se että Lucas-löhveli kävi Outin luona trimmissä. Nyt mulla on taas maailman hienoin leijonakoira <3 Lucas oli taas niin kovin innoissaan kyläilystä. Ei se tiennyt miten päin olisi ollut pinkillä trimmipöydällä. Kiitos Outi!

Perjantaina lenkkeiltiin vuorostaan Iiriksen ja poikien kanssa Elonkierrossa. Ihana auringonpaiste ja melkein kantava lumi. Puolitoista tuntia hurahti nopeasti ulkoillen.

Saatiin pitkästä aikaan Johannalta kuvia lenkin yhteydessä. Nämä on torstailta, iso kiitos Johanna!.

h1-normal.jpg

h2-normal.jpg

h3-normal.jpg

h4-normal.jpg

h5-normal.jpg

h6-normal.jpg

h7-normal.jpg

h8-normal.jpg

h9-normal.jpg

Jacky, Fyra, Cinco ja Micky <3

h10-normal.jpg

h11-normal.jpg

h12-normal.jpg

h13-normal.jpg

h14-normal.jpg

h15-normal.jpg

h16-normal.jpg

Kaikki kuvat © Johanna Kuusi