Keskiviikkona koko lauma kävi Halikossa moikkaamassa Leena Piiraa. Fyra tietenkin juoksi ensimmäisenä Leenan syliin istumaan ja käpertyi ihan kiinni eikä olisi millään halunnut mennä häkkiin odottamaan vuoroansa. Hauska kuinka ihana hoitaja-potilas suhde näillä kahdella on.

Aloitettiin Duosta joka oli tilanteeseen nähden aika hyvässä kunnossa. Ranka on jäykkä ja kankea. Siihen kuormittuu paljon painoa koska takajalat ovat voimattomammat. Ei kuitenkaan ollut niin pahassa kunnossa, mitä olisi voinut olettaa. Nämä liukkaat kelit eivät tee hyvää millekkään koiralle. Ilmeisesti Olafin laser-hoito oli hyvä juttu helmikuussa. Täytynee toukokuussa mennä uudelleen ennen seuraavaa Leenan kertaa.

Lucas sai kehuja hoikentuneesta muodostaan. Nyt näkyy jo lantio, vaikka vatsareppu kyllä löytyy. Mutta kyllähän pappakoiralla tarvitsee elintasovatsa olla... Lucaksella oli jäykkyyttä vasemmalla puolella (leikattu polvi) mikä kuvastaa sitä että liukkaat kelit ovat hieman aiheuttaneet varomista leikatussa polvessa.

Fyra oli sitten rangaltaan suora, mutta selän venähdys kohta oli kipeä ja siitä kohtaa myös arasti. Oikea puoli oli ehkä hieman heikompi toiseen puoleen nähden niin nyt kävellään ympyrää vasemmalle. On siinä sitten naapureilla ihmettelemistä, mintä mä nyt puuhaillaan. Myös BOT-takkia ja kauratyynyä voisi selän päällä pitää.

Cinco pääsi viimeisenä käsittelyyn ja siinä vaiheessa Cimpson oli jo lopen kyllästynyt odottamaan vuoroaan häkissä :D Leena totesi että Cinco on saanut lisää massaa!. Hyvä juttu sitä ollaan nyt haettu ja ilmeisesti hyvin onnistuttu. Cincolla oli rangassa vinoutta joka ilmeisesti johuu siitä katapultti kaatumisesta Best In Areenalla kun säntäsi lelun perään ja teki voltin vasemmalle. Saatiin määräykseksi kävellä ympyrää oikealle eli hyvä että toiseen suuntaan kuin Fyran kanssa. Ei mene pää liikaa sekaisin.

Kävin vielä eläinlääkäriaseman puolella punnitsemassa koiria ja koirien painot olivat. Lucas 9,3 kg, Duo 11 kg (kuihtunut kilon), Cinco 10,7 kg (kilo tullut painoa lisää) ja Fyra 12 kg (saisi taas puoli kiloa tiputtaa painoaan).

Samalla kyselin myös huomaako koirissa mitään eroa (pääasiassa Fyra ja Cinco) kun ovat käyttäneet Fitdogin palautusjuomia. Leena totesi molempien lihaksiston kasvaneen ja koirien lihakset ovat myöskin kimmoisat ja elastiset. Ei yhtään tiiliskivimäiset jäykät. Itse olen kyllä huomannut että ovat vetreämpiä venyttelemään sekä juovat nestettä myös muuten enemmän. Joten siinä mielessä meidän testit ovat onnistuneet erinomaisesti ja niitä jatkamme tästäkin eteenpäin :)

fitdogspons-normal.jpg