Maanantaina oli tällä erää viimeinen kerta omatoimi aksaa Lempäälän SDP-hallilla. Viisi kertaa oltiin kenttää vuokrattu kevään aikana ja nyt oli viimeinen kerta. Kentällä on varmaan metri lunta joten sinne ei ainakaan vielä hetkeen päästä treenaamaan :P

Jatkettiin siitä mihin jäätiin viime kerralla eli este focusoinnista. Kolmen hypyn kautta putkeen/kepeille. Ohjaaja paikallansa ja toinen aina palkkasi. Fyran osalta kepit meni hyvin kolmenkin hypyn takaa koska niitä ollaan nyt kujakepeillä treenattu Loten kanssa. Putkella epäröi kolmen hypyn takaa, oli pakko katsoa mua ennen kuin pystyi menemään tosin en käyttänyt eteen käskyä, johtuiko siitä?. Cinco oli kehittynyt sen verran että edellisellä kerralla sillä oli fiilis: tulta munille!. No kyllä se nytkin oli aikamoisissa kierroksissa ehkäpä niin pahoissa ettei pystynyt oikein kuuntelemaan. En nyt aijo puuttua siihen vielä mitenkään koska nyt mulla on taas koira jolla nousee kierrokset kaakkoon :D Cinco ei pystynyt viimeksi tekemään kun hädin tuskin putken ja yhden hypyn kautta putkeen. Nyt se pystyi menemään jo kahden hypyn takaa kun minä olin paikoillani. Suurta edistymistä!. Kepeillä oli kujakepit käytössä, mutta ei ohjuria/verkkoa auttamassa sisäänmenossa. Haki hyvin avokulman yhden hypyn takaa. Tästä jatketaan taas ensi kerralla. Selvästi meidän hönötykset ovat ottaneet!

Fyra treenaili kontakteja joissa paikka oli jälleen tosi hyvä sekä vauhti. Cincon kanssa piti tehdä pelkkää A:n alastuloa, mutta Cimo päätti että nythän tarpeeksi iso ja juoksi harjalle ja sieltä alastulolle. No hyvinhän se meni ja erittäin vauhdikkaasti. Ajatus oikeasta paikasta oli hyvä, mutta takaosa valui alas (ei tarpeeksi lihaksistoa pitämässä) mutta korjasi itse nenäkosketukseen. Samalla treenattiin rengasta koska ei olla sitä tehty kuin 1-2 kertaa. Hyvin löytyi sekin ja uskalsin ottaa pientä liikettä mukaan. Hyvät treenit tälläkin kertaa.

Koirat ehtivät syödä melkein kaikki nakit joten Fitdog-palautusjuoma juotiin ilman lisukkeita. Hieman kummastelivat mutta kyllä molemmat sen joivat suurimmaksi osaksi!.

Tiistaina tehtiin palauttavat ravilenkit ja mäkikävelyt. Käytin Cincon ja Fyran erikseen kävelemässä. Tekee molemmille hyvää kun pääsevät ihan kaksistaan ja molemmat saavat ravata kevyttä ravia omaa vauhtia. Tosin mulle se tietää kuntoilua ja nytkin taas lenkkeilin 2,5 tuntia putkeen. Välillä ihmettelen minne mun aika juoksee?. No remmien perässä roikkuessa :P