Me päästiin Fyran kanssa syksyllä MM-karsintojen jälkeen tosi hyvään vireeseen ja se kesti sterilointiin asti. Kisattiin 14 kilpailua josta saatiin 10 nollaa ja 4x 0-voitto ja 3x sij. 3. Siinä tuli muutama tuplanolla ja triplanollakin taisi syntyä. Nyt kun ollaan taas kaivettu itsemme naftaliinista niin että ollaan nyt viimeisen puolen vuoden aikana kisattu 4 starttia (Helsinki 10.02.2013 ja Lieto 10.03.2013). Niin kyllä huomaa että se kisavire on kateissa ja se jännittäminen on taas tullut pinnalle mitä ei ole ollut hetkeen.

Sunnuntaina lähdettiin kuitenkin hyvillä mielin kohti Lietoa kisaamaan. 3-luokille oli tarjolla 4 starttia, mutta eihän me nyt kisata kuin 2 starttia. Olin kyllä niin tyytyväinen, että ilmoitin vain noihin kahteen kisaan iltapäivällä. Aamulla pakkasta oli alle -20 astetta Turussa. Kylmä halli ei oikein innostanut. Katsoin kuitenkin sää tiedoista, että keli lämpenee päivää kohden joten me saataisiin kisata ihan mukavissa luvuissa jo kello puoli yksi ja puoli kaksi.

Päivä alkoi Johanna Nybergin hyppyradalla. Aavistelin jo eilisen eläinkoe treenin jälkeen Fyran olevan hyvässä vireessä. Sitä se sitten olikin :) Hyppyrata oli virtaviivainen ja todella kiva! Mä tykkäsin siitä kovin. Siinä oli jotain vääntökohtia, mutta koira sai myös vipeltää täysiä. Alussa mä mamoilin kun suunnittelin uutta oppimaani japanilaista alkuun, mutta pupu iski housuihin ja teinkin pakkovalssin. Uskalsin sentään tehdä hyvän saksalaisen sen perään seuraavalle esteelle. Fyra kulki niin hyvin!. Se oli ihan uskomattomassa draivissa ja mä innostuin siinä mukana. Luulin että meillä oli nolla kun tultiin maaliin, mutta Manki olikin jättänyt yhden kepin pujottelematta (!?). En tiedä johtuiko eilisestä kujakeppi treenistä 6 kepillä vai miksi teki sellaisen virheen?. Fyra ei ole koskaan jättänyt keppejä kesken. Kerran se teki sen vuonna 2010 joulukuussa Porvoossa ekoissa 3-luokan kisoissa kun säntäsi putkeen. No eipä sille mitään voi, tilastovirhe mikä tilastovirhe. Kyllä se hetken harmitti, mutta lohdutuspuhelu tsemppari Lotelle auttoi tilannetta <3 Mä jäin miettimään sitä fiilistä mikä mulla oli. Se tunne oli pitkästä aikaan mukana touhussa. Hassua sanoa, mutta Duon kanssa sain sen fiiliksen usein. Bellan ja Fyran kanssa harvemmin.

Suomalaista sisua peliin ja Ritva Herralan aksaradan kimppuun hakemaan sitä fiilistä. Radan tavoitteet oli se fiilis ja kepit tulisi suorittaa loppuun asti. Rata oli kyllä kiva. Meille sopii hyvin Herralan radat. Mulla tuli taas niin huippuhyvä olo ja kaahattiin sitten Fyran kanssa radalla kilpaa. Nyt ne kepitkin onnistui loppuun asti :) Olin ihan innoissani radasta ja siitä tekemisen meiningistä. Nollalla maaliin ja jäähdyttely lenkille Heidin ja Allun kanssa. Se rata riitti 2. sijaan heti Svingin jälkeen eli ländereille kaksoisvoitto!. Hyvä läntsyt!. Etenemä oli Fyran agiradaksi hyvä jos ihanneaika laskettiin 3,8 m/s mukaan oli Fyran etenemä 4,33 m/s. Hyvä Manki <3

Tässä hieno rata suoraan Tsaun webbikamerasta kaapattuna. Pahoittelen todella huonoa laatua, mutta en tiedä miten sen saa kaapattua muuten kuin kuvaamalla omalla kännykällä ruudusta?? Tyhmään vuodatukseen ei saa linkitettyä videota suoraan joten se löytyy TÄSTÄ

Kisoissa maistui jälleen hyvin Fitdog palautusjuoma jonka sekaan heitin muutaman nakin. Fyra on mun mielestä alkanut muutenkin juomaan vettä paremmin?

fyra-nassu-normal.jpg

Alku illasta käytiin vielä koko jengin voimin Mustialassa lenkillä. Ilmeisesti siellä oli ollut vinttikoirien maastojuoksut kun tassujen jälkiä oli niin paljon maassa. Pellolla oli myöskin sellaisia aurattuja ympyröitä. Niitä kisoja olisi kyllä kiva joskus päästä katsomaan :)