Viikonloppu meni hujauksessa. Lauantaina hautajaisissa ja sunnuntaina ristiäisissä. Elämän kiertokulkua. Fyra kävi lauantaina Johannan mukana Jokioisilla Minnan luona jossa Tanja Kotti oli käsittelemässä koiria. Fyralla oli sisuskalut aikalailla jumissa, mutta aukenivat kyllä ihan mukavasti. Rankaa eivät ehtineet käsittelemään kun aika meni sisuskalujen shokkihoidossa. Kiva kun Johanna otti Fyran mukaansa käsittelyihin, muuten ei olisi onnistunut sinne pääsy. Fyra oli kuulma ollut hyvin tohkeissaan ja kovin pusutellut poikia matkan ajan.

Sunnuntaina kyläiltiin aamusella Eijan luona. Itse talon isäntiä ei nähty kuin vilaukselta, mutta Cinco ja Lucas pääsi Tanjan käsittelyyn. Molemmat olivat hyvin reippaita koiria ja antoivat hyvin käsitellä itseään. Cincolla oli pieni lukko niskassa ja pientä jumittumaa munuaisissa, muuten kivassa kunnossa. Lucas oli perusjäykkä kuten aina (ikä tekee tehtävänsä) mutta ihan hyvässä kunnossa kuitenkin. Iltapäivä menikin sitten ristiäisten merkeissä ja koirat saivat huilia käsitelyjen jälkeen. Fyra oli kyllä käsittelyistä hyvin väsynyt, mikä on ihan hyvä asia -> hoito tehoaa!.

Maanantaina huilittiin, mutta tiistaina käytiin Espoossa Vappu Alatalon hypäritekniikkatunnilla Fyran ja Cincon kanssa. Hyvä tunti ja paljon ollaan tehty asioita oikein. Cincolla on erinomainen hyppytekniikka ja osaa hyvin lukea rimoja. Treenattiin korkeuden arviointia, okseria sekä pitkää askellusta. Vapun kanssa olen monessa asiassa samaa mieltä mm. siitä kuinka liian nopeasti nykyään nostetaan rimat maksimi korkeuksiin. Tekniikka ja ratatreenit ovat erikseen. Meillä ei ole kiire minnekkään.

Fyran kanssa tehtiin samoja hommia. Hyvin meni teknisesti, mutta okserissa 45cm korkeudella jäykistyy hieman hypätessä. On hypännyt rennommin aiemmin. Johtuuko siitä ettei olla otettu korkeammilla hypyillä vai siitä selkälihaksen venähdyksestä tammikuun lopulla?. No nyt perussarjaa jotta oppii taas luottamaan itseensä. Sillä toinen kerta oli aina selvästi parempi kuin ensimmäinen. Niin ja muutenkin tämä on sellaista pilkun viilausta ;) Näillä jatketaan ja odotellaan edelleen niiden lumien sulamista!!!