Torstaina oli vuorossa Turku-ilta. Ensin Cinco kävi tuuraamassa yhtä koiraa Elinan valmennuskurssilla. Siellä oli vuorossa kisanomainen suoritus :O 5 minuuttia aikaa tutustua rataan ja rata oli 3-luokan tasoinen ellei vaikeampi. Olipas hauskaa kun Cimo ei tuollaista kokonaisuutta ole vielä koskaan mennyt. En kovin tosissaan tutustumista ottanut kun ei olla vielä radan yhteydessä edes puomia otettu :D ja nyt vielä sinne mentiin u-putken kautta. Onneksi radalla ei ollut muita kontakteja eikä keppejä.

Itse asiassa se rata ei ollut ihan niin paha katastrofi mitä se olisi voinut olla... Tuli siellä pari hylkäys kohtaa, mutta saatiin kehuja hyvästä vauhdista. Hylkäys kohdat oli ohjaajan rataantutustumis virheitä. Ennen puomia hieman pysäytin Cincoa etttei se lojase sinne ihan täydellä vauhdilla. No kontakti oli hieman erikoinen, mutta laukalla se painoi koko esteen ja mua hirvitti!

Kisanomaisen treenin jälkeen saatiin tehdä omavalintaista kohtaa ja me valittiin alku. Saatiin kehuja Cincon valsseista se oli kuulma ainut joka onnistui valssilla!. Muille ei suositellut valssia, mutta Cimolle se toimi niin me oltiin poikkeus. Kokeiltiin myös sylkkärillä joka oli -0,2s nopeampi kuin valssi. Lopuksi vielä ihmisnuolta kolmen hypyn takaa jossa Cincon piti keskimmäinen suorittaa itsenäisesti. Se vaati hieman treeniä, mutta onnistui lopulta!. Välillä täytyy myös käydä palkkaamassa paikallapysymistä (oma muistio).

Cincon treenien jälkeen vuorossa oli Fyran Jaakon treenit. Olipas hauska treeni -jälleen- Fyra oli ihan liekeissä kun se oli joutunut odottamaan autossa ja kävelemään vesisateessa useampaan otteeseen. Me jopa päästiin esteelle 26 asti ja olin erityisen iloinen Fyran keppien sisäänmenosta. Ei mennyt putkeen vaikak se oli ihan vieressä :) Meidän piti näyttää se toisenkin kerran koska Jaakko epäili että se oli vahinko. Mutta me osattiin, hah!. Oli kuulma hienoimpia sisäänmenoja sinä päivänä. Muutamassa kohdassa kädet taas nousi liian korkealle vaikka haltuun otto pitäisi olla alhaalla. Kokonaisuudessaan hyvä treeni! :)

Perjantaina suunnattiin koirien kanssa Saloon. Cinco pääsi treenaamaan ja muut länderitytöt oli maskottina hallissa. Ne jopa näytti tosi söpöiltä kun istuivat kolmistaan häkissä. Tämä oli viimeinen treenikerta Salossa Tiina Jaakkolan opeissa. Onneksi Tiina tulee meitä kouluttamaan tänne Forssan niin ei tarvi minnekkään ajella. Pientä luksusta :)

Itse treenit... Lainatakseni Tiinan sanoja: Cinco on tänään hyvin villi!. No sitä se oli kierrokset kaakossa ja kauhea meteli. Hienosti teki töitä ja päästiin koko 20 esteen rata lävitse. Tosin ei menty A-estettä vaan sen alla oleva putki ja keppien sijaan otettiin vieressä oleva putki jonka sai valita. Tekniikkaa tehtiin useampaa, perusvalssi, flippi joka muuten toimi Cincolla erinomaisesti. Sokkaria, sylkkäriä ja kai me siellä ihan juostiinkiin. Voe mahoton mä tykkään tosta elukasta ja sen kanssa tekemisestä :) Miten mä olen kaivannut Duon jälkeen koiraa joka ottaa näkyvästi kierroksia. Tosin mä saatan sitä joskus vielä tulevaisuudessa katua, mutta silloin pitää potkaista itseään nilkkaan. Mulla jäi niin hyvä kutina tämän viikon treeneistä, että olen vieläkin ihan innoissani :)