Lauantaina oltiin hyvin reippaita kun lähdettiin jo aamusella yhdeksältä Iiriksen ja poikien kanssa lenkille. Luoja sentään kun metsästä oli kadonnut lumet ja jäät. Koirat oli ihan villeinä siis ne juoksi niin paljon etten muista koska viimeksi ne olisi mennyt niin hullun kiilto silmissä. Ihmeteltiin ihan Iiriksen kanssa mikä noita elukoita vaivaa kunnes tajuttiin ettei oo enään lunta. Ne pystyy nyt juoksemaan niin paljon paremmin ja on enemmän tilaa :) Olipa niitä ihana katsoa keskenään temmeltämässä. Meidän lisäksi hunnarilla ei muita näkynyt paitsi ainakin neljä kurkea sekä valtavat joutsen aurat!. Niitä oli varmasti lähemmäs 50 yhteensä. Komea näky.

Kun aamulla aikaisin lähtee lenkille niin päivä tuntuu tosi pitkältä :) Ehdittiin puuhailemaan vaikka mitä ja vielä ravilenkillä "pikku tyttöjen" kanssa. Ilta menikin Minnan luona herkkuja syödessä. Ne vasta hyviä oli ja tunnetusti taisin olla kovin syömäri siitä porukasta. Jonkun täytyy aina pitää mainetta yllä ;)

Sunnuntaina oli vuorossa pitkästä aikaan Suomessa oleva näyttely. Cincon toinen näyttely Suomessa junnuluokassa. Olin ilmoittanut pelkän Cincon Kankaanpään ryhmänäyttelyyn V-P Kumpumäelle mutta siellä olikin tuomari muutos ja suomalainen tuomari vaihtui belgialaiseen Rita Reyniersiin. Enpä ole Kankaanpäässä käynyt aikoihin viimeksi vuonna 2004 jolloin Duo sai sieltä ensimmäisen sertinsä. Hyvän karman oli pakko asua tuolla paikassa!

Mä en taas yhtään ajatellut miten kaukana tuo paikka oikeasti on. Lähemmäs 2 tuntia ajomatkaa ja mä luulin että se on jossain Tampereen vieressä. Hieman ihmettelin kun navi käski lähtemään kohti Huittista. Onneksi kehät oli vasta puolen päivän jälkeen niin ehti aamulla nukkumaan hyvin.

Ländereitä oli näyttelyyn ilmoitettu 6 kpl joista yksi oli Cincon velipoika Syke (KF Franz). Tanja meidät heti ulkona bongasikin ja sisarukset saivat nähdä toisensa pitkän tauon jälkeen. Kovin söpöjä olivat molemmat <3 Hyvin paljon samaa veitikkamaisuutta oli molemmissa. Cinco kävi moikkaamassa myös muut paikalla olevat kisakumppanit. Tosin Cinco kieri ja pyöri taas maassa niin että koko sen valkoinen turkki oli aivan katupölystä harmaana. Mutta eihän tämä niin vakavaa ole? eihän?.  No onneksi sain sitä hieman vedellä ja liinalla putsattua, mutta kosteat karvat alkoivat hieman hapsottamaan :D

Tämä belgi tuomari oli kyllä hyvin erikoinen naisihminen. Muistan jo kuinka se Fyran tutki Porin KV:ssa junnuluokassa hyvin ronskin ottein ja maassa. Pöydälle ei saanut nostaa. Hymyä tämän tuomarin naamalta ei paljoa nähnyt. Kyllä siellä oli koko väriskaala käytössä ja yksi villakoira ihminen puhui että heitä oli 11 kappaletta ja yksi sai ERIn ja SAn. Tiukka täti siis edelleenkin. Olipa jännä odotella vuoroansa, mutta onneksi löytyi rotukavereita joiden kanssa pystyi keskustelmaan kaikkea :)

Itse näyttely kehä meni Cincon osalta hyvin. Ravasi taas erinomaisesti ja seisoi hyvin. Ensimmäistä kertaa katsottiin myös hampaat maassa eikä se tuntunut Cimoa haittaavaan. Mietin kyllä että nostanko pöydälle, mutta koska aiemmatkin koirat (pentu + urokset) oli katsottu maassa niin en halunnut alentaa meidän arvosanaa sen vuoksi. Cinco sitten sai ERI:n ja SA:n sekä ensimmäisen sertinsä!. Mulla tippui kivi sydämeltä kun näin sen serti lapun. ROP-kehässä saatiin vastaan Annu ja juuri valioitunut Laikka. Tällä kertaa Laikka ROP ja Cinco VSP!. Oikein hienosti jatkuu tämä näyttelyura (koskakohan se paluu maan pinnalle tapahtuu?, se tulee varmasti jossain vaiheessa...)

Kehien jälkeen Cinco pääsi vielä Syke-veljen kanssa painimaan ja hyvin kavereilla tuntui synkkaavan vieläkin. Helatorstaina nähdään seuraavan kerran. Alla hieman huonoja kuvia jotka on kännykällä otettu.

kankaan1-normal.jpg

kankaan2-normal.jpg

kankaan3-normal.jpg

kankaan4-normal.jpg

kankaan5-normal.jpg

kankaan6-normal.jpg

kankaan8-normal.jpg

kankaan9-normal.jpg

kankaan10-normal.jpg

kankaan11-normal.jpg

kankaan12-normal.jpg

Cinco ja Syke <3

kankaan13-normal.jpg

Kankaanpää 21.04.2013 VSP & Sert Krumme Furche Festina Lente "Cinco"

Kello oli lähemmäs 18 kun päästiin Cincon kanssa kotiin. Ilma oli niin hieno ja oli pakko päästä kokeilemaan edellisenä päivänä haettua kentän avainta niin mentiin vielä vähän aksailemaan omalle kentälle. Miten hyvältä voi tuntua ekat omat aksat ULKONA ja vielä kotikentällä minne on vain 10 minuutin matka. Mitä luksusta!.

Fyra ja Cinco treenasi taipumista sekä perushyppysarjaa. Lisäksi Cinco otti muutaman kerran rengasta ja Fyra myös puomia. Molemmat oli ihan tohinoissaan koko treenien ajan. Lucas ja Duo pääsivät vielä hömpöttämään omiaan kun kaveri sattui ajamaan autolla ohi ja pitihän mun vanhuksia esitellä :)