Vähän ollaan puoli tehoilla menty reissun jälkeen. Onko syynä autoilu vai kesäaikaan siirtyminen niin sitä en kyllä osaa sanoa. Ollaan kuitenkin pyritty pitämään arjesta kiinni, vaikka rytmi on hieman sekaisin. Ollaan lenkkeilty ja nautittu ulkoilmasta kun ei tarvi istua autossa. Käytiin Iiriksen ja poikien kanssa Hunnarilla. Alkaa vaan olemaan aika haastellista jos haluaa pitää koirat suurinpiirtein puhtaana lenkillä. Aamu- ja iltalenkit pakkasessa menevät hyvin, mutta iltapäivän kurailmat ei kauheasti innosta.

Tiistaina jatkettiin treenaamista, mitäpä muuta kuin näyttelykoulutusta Tampereella :D Tähän koulutukseen osallistui ainoastaan Cinco vaikka muutkin mukana odottelivat autossa. Itse treenit menivät kivasti, vaikka selvästi Cimo oli vähän väsänyt. Lisäksi se oli yöllä oksentanut häkkiinsä. Toinen kerta ekinokokki (Drontal) matolääkkeen jälkeen kun Cincon tulee pahaolo. Viimeksi kävi samoin Ruotsin reissulla ja nyt sitten kotona. Ilmeisesti lääke ei kovin hyvin sovi sille tai on liian vahva.

Keskiviikkona jatkettiin temppujen merkeissä Loimaalla. Tällä kertaa pyörittiin ja pyörittiin. Mulla oli suuria vaikeuksia pitää kädessä 1. naksutin 2. kosketuskeppiä 3. makupaloja ja 4. koiran hihnaa. Selvisin juuri ja juuri kun toinen ryhmäläinen lainasi kosketuskeppiä jossa oli naksutin samassa. Oliko vähän kätevä!. Sellainen täytyy saada.

Niin ja Fyralle löytyi uusi apina!. Olen etsinyt rikki menneen tilalle kohta kuukauden uutta apinaa. Ei ole tullut mistään vastaan, ei edes Latviassa. Tampereen Mustista ja Mirristä se sitten löytyi :) Miten niin koiraurheilu on välineurheilua???