Maanantaina ajeltiin näyttelytreeneihin koko revohkan voimin. Tosin Cinco oli ainoa joka porukasta treenasi. Itse treenit meni kyllä hyvin. Tosin Cinco tuntui melkein jättiläiseltä kun muut koirat olivat melkein kaikki chihuja :D Muut joutuivat odottamaan häkissä paitsi Lucas joka toimi häkin vartijana häkin ulkopuolella. Sen mielestä on tosi kivaa kun saa istua ja ihmetellä. Taisi se samalla siivota koko tilan nameista ja kerätä kaikki pölyt turkkiinsa tai ainakin sillä roikkui villakoiria pitkin korvakarvoja :D

Tiistaina oli vuorossa rally-tokot. Annia tuurasi tällä kertaa Eija. Tutustuin rataan Lucaksen kanssa ja Fyran kanssa se mentiin virallisesti läpi. Fyra oli kovin tohkeissaan <3 Se pärski koko ajan ja tepsutteli hyvin iloisena. Mikäli Fyralla oli otsaryppyjä niin ne olisi ollut aivan kurtussa kun se katseli sivulta ylöspäin :D Otettiin vielä pienet paikallamakuut Oikun ja Rondan kanssa. Cinco ja Duokin saivat tehdä odotusalueen tehtäviä. Cinco otti myös pienen paikalla makuun ja se onnistui hyvin isossa häiriössä.

Keskiviikkona mulla oli koulutusvuoro kentällä ja siellä sitten vierähti koko ilta. Torstaina oli sitten omien aksojen vuoro. Kouluttajana oli Lotta Vuorela. Mulla oli samassa ryhmässä kaksi koiraa Fyra ja Cinco. Kyllä mun jalkoja hapotti kun juoksin molempien kanssa. Tunnissa kolme koiraa ja yhden koiran ajan sain huilia. Ihan hirveätä. Tosin mulle iski tauti päälle varmaan jo silloin, koska illlalla/yöllä olin sitten jo kipeänä.

Itse treenit meni molempien kanssa hyvin. Kouluttajan mukaan Cincosta on kasvamassa kelpo aksakoira, pitää vaan muistaa ettei sitä saa pitää enään apukoululaisena eli ei saa auttaa niin paljoa. Hyvin se jaksoi taas vipeltää koko treenin ja me päästiin koko rata läpi pätkissä. Tosin kepit ja aa-este jätettiin välistä. Fyra oli siten omalla tavallaan hyvin villi ja mulla oli siinä vaiheessa jo jalat niin hapoilla etten vaan jaksanut juosta. Ihan kauheeta!. Kyllä me päästiin koko rata läpi ja muutama hyvä vinkki saatiin. Fyran kanssa pitäisi tehdä paljon persjättöjä koska tulee niihin niin hyvin.