Tiistaina alkoi Rallykurssi Loimaalla. Mulla on pääsäntöisesti siinä koirana Fyra/Lucas/Cinco. Tällä kertaa kaikki koiruudet pääsi mukaan ja ajeltiin yhdessä voimin hallille. Anni oli tehnyt kivan kisaradan jota saatiin treenata. Kyllä huomaa että viimeisen 9kk aikana ollaan menty kerran rata (kisoissa). Oli vähän oma reitti hukassa paikoitellen.

Fyran kanssa tehtiin rata ilman hihnaa koska avoimessa luokassa se tulee tehdä niin. Molemmilla koirilla (F & L) puuttuu se 1-tulos avoimesta joten eiköhän me sinne päästä kunhan vaan mentäisiin kisoihin jonnekkin. Fyra oli hyvin kuulolla, mun pitää vaan olla tosi tarkka etten yhtään pysähdy sillä Fyra laskee takapuolen heti maahan. Samaten liikkeestä maahanmenossa se meni hetken päästä uudelleen maahan (?!?) En tiedä minkä vuoksi. Muuten meni erinomaisesti.

Cinco sai tehdä odotusalueella omia juttujaan. Kontaktia perusasennossa (peilin kautta), seuraamista, luoksetuloa ja temppuja. Duo teki jotain pieniä temppuja mitä se osaa. Lucas sen sijaan... Pappakoira RAKASTUI!. Ihanaan vaaleaan naiseen joka on tietysti terrieri ja hyvin iloinen sellainnen <3 Kyseessä on siis Tuksu-bulli. Luoja sentään kyllä lähemmäs 11-vuotiaan koiran pääkuppi voi mennä pökerryksiin. Ensin hoidettiin selkää (Tuksulla haava) ja sen jälkeen yritettiin kuiskutella salaisuuksia ja lopulta hypätä selkään. Eipä Lucas ole noin sekaisin mennyt ikinä kenestäkään tytöstä. Tietenkin juoksun aikana, mutta ilman juoksua :O Lucas on nyt vihdoinkin löytänyt itselleen naisen. Pentuvarauksia otetaan vastaan ;) :D Rakkaussaparot <3

kepit-normal.jpg

kepit1-normal.jpg

Keppitreenit ei pääse ihan vielä alkamaan... Jos juhannuksena viimeistään???