Tiistaina käytiin iltasella Loimaalla koko revohkan voimalla. Meillä oli toinen kerta rally-toko kurssia Annin johdolla. Olin hiukan myöhässä kun ensin kävin Kuoleman jumpassa (Grit Plyo) ja sieltä säntäsin hakemaan koiria mutta auto oli jumissa kun takana oli vieraiden auto. No hiukan myöhästyttiin, mutta ehdittiin tekemään hyvin ratatreeni Fyran kanssa. Tosin me ei tutustuttu rataan ollenkaan vaan menin kylmiltään. Hieman piti lukea kylttiä ja pohtia vaikeimpia liikkeitä miten ne taas meni. Fyra meni ilman hihnaa koska olen sen ottanut nut nyt tehokäytäntöön. Itse rata meni hyvin. Pitää vaan olla tarkkana kääntymisten kanssa. Fyra istahtaa tosi helposti (tokoa) vierelle istumaan jos vauhti hidastuu. Mutta kun sen tietää niin täytyy pysyä vaan liikkeessä.

Cinco pääsi myöskin tekemään hiukan radan pätkää ja taisi se pari kertaa ottaa puomia joka oli hieman matalemmalla korkeudella. Kovaa se menee jo laukalla koko esteen. Hetsata sitä ei voi puomille koska nyt jo haukkuu mennessään mikäli ei pääse. Kontaktin paikka on hyvä!. Nyt ollaan sitten jo pari kertaa treenattu puomia. Kyllä se siitä! :) Duo hömpötti jotain pientä radan pätkää odotustilassa ja oli tietenkin kovin tohkeissaan.

Lucas sen sijaan... Ei tehnyt mitään vaan paransi suhdettaan Tuksuun. Oi kun se on niin hellyttävä rakkaussaparo-pariskunta. Lucas ihan tuhisi onnesta <3 Ensi kerralla kyllä pitää ottaa kuva pariskunnasta enkä nyt tarkoita sellaista K-18 materiaalia vaan sellainen söpöyskuva :)

Keskiviikkona mentiin Fyran ja Cincon kanssa missitreeneihin Tampereelle. Treenit meni hyvin ja ekaa kertaa kokeiltiin niin että kaveri esitti Fyran myös pöydällä. Sitä hieman jännitin, mutta Fyrahan oli reipas ja seisoi oikein kauniisti pöydällä. Hyvä tietää että ainakin tuttujen kanssa voi antaa myös pöydälle. Onhan se kehäkonkari ja tietää kaikki mitä sen pitää tehdä. Cincoa en vielä uskalla antaa handlattavaksi, saa vielä hakea kokemusta minun kanssani.

Alla on kuvia mitä sain Minnalta. Iso kiitos näistä tilannekuvista :)

TallinnWinner2013%20009-normal.jpg

TallinnWinner2013%20018-normal.jpg

TallinnWinner2013%20013-normal.jpg

TallinnWinner2013%20040-normal.jpg

TallinnWinner2013%20037-normal.jpg

Fyra, Cinco ja takana Popeda :)

kaikki kuvat  © Minna Hanski