Oltiin ihailtu jo päivän ajan meidän pientä palleroista joka näytti tältä...

vappu%2B2012%2B022-normal.jpg

vappu%2B2012%2B029-normal.jpg

vappu%2B2012%2B084-normal.jpg

© Johanna Kuusi

Minne mun viime vuotinen pikku vappupallo on kadonnut?. Nopeasti kuluu aika... Ihan hirveätä!.

Tänä vappuna käytiin Fyran ja Duon kanssa ajelulla Hämeenkyrössä. Käytiin moikkaamassa Olafia ja ottamassa laserhoitoa molemmille koirille. Edellinen kerta oli helmikuussa ja tämä oli toinen kerta Fyralle ja Duolle joku 12 kerta?. Kylläpäs tytöt olivat innoissaan kun pääsivät perille. Eivät meinanneet ollenkaan rauhoittua. Fyra meni heti tonkimaan roskiksen ja Duo sitten perässä.

Fyralla aloitettiin ja Duo meni siksi aikaa häkkiin odottamaan. Tosin se protestoi sitä aika kovin :D Fyran alaselkä oli ihan hyvässä kunnossa. Ei hermovaikutteita eikä selkäranka ongelmaa. Oikeanpuolen selkälihas on selvästi traumaperäinen, mikä on hyvä jutut. Fyra nautti niin hoidosta että se ihan ummisti silmänsä. Duon tilanne on joka kerta mennyt eteenpäin. Nyt on taas tullut lisää lihaksia eikä hermosto oirehtinut. Olaf oli oikein tyytyväinen näkemäänsä. Duo oli taas niin rentona että se ei meinannut haluta nousta hoitopöydältä ollenkaan.

Kotiin lähtiessä Fyra oli sitä mieltä että hän jää Olafin koiraksi. Ei suostunut lähtemään kotiin vaan meni Olafin syliin istumaan :O Siellä se sitten kerjäsi nameja ja istui sylissä. Kumma koira... Niin ja tonki roskista vielä muutamaan otteeseen. Seuraava käynti sitten elo-syyskuussa.