Lauantaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Lohjalle. Olin ilmoittanut Fyran kahteen starttiin siinä toivossa että päästäisiin Seppo Savikon radoille fiilistelemään. No eipä ollut Savikon radat vaan harjoitusarvostelijan. Ne olivat aika mielenkiintoiset...

Ensin oli hyppyrata joka oli varsin omituinen. Joo mä tykkään väännöstä ja pienistä esteväleistä mutta kun sitä on koko rata... Hieman katosi fiilis. Ihanneaika oli ihan supertiukka siihen profiiliin nähden 3,9m/s No saatiin me se rata jotenkin rämmittyä läpi. Hieman oli osassa kohtaa kartta hukassa ja jouduin pidättelemään koiraa kun menin takaperin enkä tiennyt kunnolla esteen sijaintia. Lisäksi pamahti yksi kielto kun hieman liian rivakasti lähdin juoksemaan ja Fyra tuli hypyn ohitset. Tulokseksi 5,05 eli 0,05s yliaikaa. Etenemä oli kuitenkin 3,86 m/s kiellonkin kanssa. Koirakoita oli 37 ja puhtaita nollia tuli 3kpl joten se ehkä hieman kuvastaa paremmin asiaa.

Aksarata oli edelleen harjoitustuomarin pohjalta mihin onneksi Savikko teki hieman muutoksia. Rata oli kyllä ihan kiva, mutta ei me kyllä silti onnistuttu :D Fyra hyppäsi okserin pitkälle ja mun olisi pitänyt ottaa se tiukassa estevälissä paremmin haltuun. Se kiersi takaa seuraavan hypyn kun sen hyppylinja valui hieman. Tulokseksi siis hylly tältä radalta. Hieman jäi kisoista sellainen amatööri fiilis omalta osalta. Tekee just hyvää ennen SM-kisoja, NOT!

Sunnuntaina oli vuorossa Rauman näyttely. Aliisa oli yhtä pimeä kuin minä niin yhdistimme voimamme Forssassa ja mentiin samalla kyydillä :) Tosin kirottiin aikatauluja kun meidän kehä oli heti yhdeksän jälkeen... Kello soi ennen viittä ja kuuden jälkeen tavattiin Autokeitaalla. Ei mitään järkeä... Onneksi oli seuraa niin matka taittui mukavasti rupatellessa. Nähtiin me yksi ISO hirvi ja ainakin kettu jota minä en pälpättäessäni edes huomannut... Saavuttiin hyvissä ajoin perille ja ajettiin tietenkin auto ilmaisparkkiin josta saatiin kävellä. Tosin parkkimiehet kyllä kehuivat kun me jaksettiin kävellä :D

Maija Mäkiselle oli ilmoitettu 4kpl ländereitä. Kiri, Fyra ja Cinco sekä pohjoisessa asuva Haka. Pystytettin oma länderileiri kehän vierelle ja oli kyllä niin kiva nähdä pitkästä aikaan ja rupatella. Tosin Pasi me nähtiin Vipun kanssa jo edellisenä päivänä Lohjalla. Cinco teki taas niin itseään tykö ja makoili katollansa maassa :P

Itse kehät meni oikein mukavasti ja molemmat mun tytöt esiintyivät hyvin. Tosin tuomari luuli Fyraa Kirin ja Cincon emäksi... Mulla kesti hetken ennen kuin tajusin asian, enkä uskaltanut enään korjata asiaa. Hieman hymyilytti kun totesi että näissä on niin paljon samaa ilmeessä :D Molemmat mun tytöt sai Erin ja San joten PN-kehään tarvitsin apuja. Onneksi Pasi oli hyvä handleri ja esitti Fyran PN-kehässä. Iso kiitos siitä!. Tällä kertaa Cinco veti pidemmän korren olemalla PN-1 ja Fyra PN-2. Rop-kehään saatiin "vastaan" Kiri-veli ja Aliisa. Kyllä meitä liikutettiin!. Ympäri ja ympäri, edestakaisin yhdessä ja taas ympäri. Tällä kertaa Cinco veti pidemmän korren olemalla ROP ja Kiri VSP. Onnea Aliisa Kirin 3. Suomen Sertistä!.

Täytyy kyllä todeta että tämä tuomari saa minulta 10+ arvosanaksi. Pitkästä aikaan oikeasti kehässä tuntui siltä että tuomaria oikeasti kiinnostaa rotu. Paljon liikutti ja paljon kirjoitti myös arvosteluun tekstiä. Käsitteli vielä koiria niin kauniisti!. Ehdottomasti uusiksi!.

raumarop-normal.jpg

VSP Krumme Furche Fix "Kiri" ja ROP Krumme Furche Festina Lente "Cinco"

raumarop2-normal.jpg

Cinco, Fyra ja Kiri <3

Hetken aikaa kierreltiin kojuja ja koirat saivat juosta vapaana läheisellä pellolla. Luoja kun niillä oli kivaa!. Cinco varasti Kirin lelun ja juoksi kuin jänis ja Kiri painoi perässä. Niin hassut sisarukset <3 Kotimatkalla käytiin vähän syömässä ja nähtiin vielä Eva-sisko Hunnarilla. Huh! Päivälle tuli pituutta lähemmäs 12 tuntia. Iso kiitos Aliisa ja Kiri seurasta. Ei muuta kuin uusia reissuja suunnittelemaan ja niitähän tulee!.

Illalla olin vielä reipas ja kävin kentällä treenaamassa hieman hyppyjumppaa tyttöjen kanssa sekä tein pientä rengas treeniä Cincon kanssa. Sitä pitäisi oikeasti muistaa treenata :D Hahmottaa kyllä sen jo (toinen kerta treeniä) mutta putkesta vauhdilla tullessa ei kyllä vielä hahmota. Sekin tuli testattua. Oikein vauhdikas ja hyvä päivä!