Maanantaina käytiin tarkistamassa Lounais-Hämeen Kennelkerhon nurkat. Muutamiin vuosiin en ole siellä kovin aktiivisesti käynyt. Janita-corgin kanssa aloitettiin siellä agility vuonna 1995 ;) Kamalaa miten mun piti laskea kuinka vanha Jasu olisi nyt jos olisi vielä hengissä.

Kennelkerholla alkoi viikottaiset näy-treenit ja mentiin sinne Cincon kanssa. Sain vielä puhuttua Loten ja Evankin mukaani :) Tosin se ei paljoa puhetta tarvinnut. Hyvät treenit ja paljon häiriötä, tykkäsin kyllä paljon!. Liityin heti jäseneksi niin voidaan käydä siellä jatkossakin aina kun vaan suinkin päästään. Fyran kanssa kävin sitten hieman tokoilemassa Prisman lähellä. Otettiin paikallamakuu sekä seuraamiset hihnassa ja ilman. Kokeilin nyt niin että superpalkka oli auton vieressä (pakasterasia jossa nami). Fyra otti heti tavan omaksensa ja juoksi palkalle auton viereen. Tuli sitten pakasterasia suussa mun luokse. En tiedä kumpi oli parempi palkka se nami vai se purkki!. Fyrahan palkkaantuu pelkällä rasialla. Kerran se teki yhteistyötä Jackyn kanssa. Jacky meni omalle rasialle söi naminsa niin Fyra tuli onnesta soikeena Jackyn rasian kanssa :D Höpsö Manki <3

Tiistaina oli vuorossa tiukka päivä. Ensin TT-toko treenit kentällä. Samalla laitettiin Pukon kenttä kisakuntoon seuraavan päivän tokokisoja varten. Perkele siellä oli vielä niitä kusi hajuja. Fyra ei sitten suostunut hyppäämään hyppyä ollenkaan kun siinä edessä oli kusijälki. Hieno homma!.

Auran kanssa otettiin pieni paikalla olo ja sitten otettiin vielä Fyran kanssa pientä hömppää. Seuraamista ja luoksetuloa. Palkkasin välillä niin että pääsi juoksemaan kentän ulkopuolelle auton vieressä olevaan namikuppiin. Tuntuu toimivan hyvin Fyran kanssa. Tätä täytyy jalostaa :)

Kentän ja kisasuunnittelujen jälkeen jatkettiin matkaa Loimaalle rally-toko treeneihin. Tällä kertaa päätreeni koira oli Lucas. Saparomies olikin hyvin tohkeissaan. Cinco pääsi myös tekemään pieniä pätkiä ja Duo sekä Fyra tekivät pieniä pätkiä odotuspuolella. Oli kyllä kivat treenit :)