Lauantaina pakkasin koirat autoon ja lähdettiin kohti Raisiota. Olin ilmoittanut Fyran ja Lucaksen rally-tokokilpailuihin jotka pidettiin Haunisten kentällä. Olipas siellä kentällä lämmin! Kotoa lähti pitkissä housuissa ja paidassa. Kisapaikalla täysi helle!.

k%C3%A4nny%20054-normal.jpg

k%C3%A4nny%20057-normal.jpg

Fyra, Cinco, Duo ja Lucas :)

Leiriydyttiin yhdessä Eijan ja Ilonan kanssa samaan nurkkaan. Oltiin kaikki samassa tutustumisessa ja melkein peräjälkeen. Rata oli mun mielestä hyvin simppeli, ainoastaan siellä oli turkasen kuuma!. Fyra oli toisena koirana heti mun lempparikoira Tuksun jälkeen. Rata meni ihan kivasti, musta kyllä tuntui että osan kylteistä suoritin liian kaukana. Tässä Eijan ottama  Fyran VIDEO. Kiitos tästä :)

Lucas pääsi sitten omaan vuoroonsa 10 koiraa Fyran jälkeen. Otin sen liian aikaisin häkistä koska en kuullut numeroita ja että edelliset koirat olivat niin hitaita. Lucas-pappa meni ihan kivasti radan, mutta sillä oli kuuma!!!. 11-vuotias vanhuskoira ja musta paksuturkki. Ei välttämättä ihan paras kisailma, mutta hienosti poika jaksoi siitä huolimatta.

Onneksi Eija oli käynyt kyselemässä kisakirjoja niin saatiin ne seuraavan rataantutustumisen välissä. Ei tarvinnut odottaa kolmea tuntia kisapaikalla. Yllärinä Fyralle 99/100p. ja aika mukavat 1,23,07 ja sillä irtosi sij. 6./37. ja samalla tunnus RTK1. Fyran suoritusaika oli luokannopeimpia :) Lucas-pappa sai pisteitä 94/100p. ja aika 2,11,51 sij. 16./37. ja samalla myös tunnus RTK1.

k%C3%A4nny%20061-normal.jpg

Fyra ja Lucas sekä RTK1-diplomit

Meidän leiriin vielä Tuksulle toinen alo 1-tulos ja samaten Oikulle myös RTK1-tunnus. Hyvä meidän porukka :) Onnea kaikille! Toistaiseksi meidän rallytokoilut jäivät kisaamisen osalta tähän. Jatkamme kisaamista sitten ensi vuonna toukokuussa kun laji tulee viralliseksi muodoksi ja tulokset saa myös jalostustietojärjestelmään.

Sunnuntaina lähdettiin Cincon kanssa pyhäajelulle Mynämäelle näyttelyyn. Olin taas tosi skeptinen koko näyttelyyn. Ei koskaan kannattaisi tutkia etukäteen mitä tuomarit on koirille antanut ;) Ländereillä tuomarina oli Marja Kosonen. Tiukka tuomari joka ei paljoa ole junnuja palkinnut, mutta käsittelee koiria todella kauniisti.

Cinco esiintyi kehässä hyvin, liikkui ja seisoi. Nyt ensimmäistä kertaa uskalsin jopa juosta Cincon kanssa kehässä :) Cinco sai kyllä niin erinomaisen arvostelun että ei ole vielä niin hienoa tainnut saadakkaan. Mieltä lämmitti erityisesti viimeiset sanat: lupaava juniori :) Tuomari myös mainitsi erikseen että Cinco on erinomaisen kokoinen. Tämän kokoisia ländereiden kuuluukin olla, säkä kuulma kasvaa nykyään liian suureksi. Tulokseksi siis ROP ja 3. serti!. Onnea myös ROP-pentu Vilkulle!.

k%C3%A4nny%20067-normal.jpg

ROP & Sert Cinco

Mynämäki 18.05.2013 Tuomari: Marja Kosonen

Erinomainen tyyppi ja koko. Tasapainoinen, ikäisekseen hyvin kehittynyt. Kaunisilmeinen pää. Hyvin asettuneet korvat, hieman raskaat korvat. Ikäisekseen hyvä runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Erinomainen karvanlaatu. Kauniisti kannettu häntä. Tasapainoiset, kevyet liikkeet. Lupaava Juniori.

Illallla mentiin kentälle treenaamaan Loten ja Eva-siskon sekä Niilon kanssa. Tehtiin kevyitä pieniä harjoituksia kun oli niin painostavan lämmin. Lopuksi siskot pääsivät vielä juoksemaan keskenään sekä painimaan. Ne kyllä tykkää tosi paljon toisistaan. En tiedä tietääkö että ovat sisaruksia, mutta ainakin tunnistavat toisensa jo kaukaa ja viihtyvät hyvin yhdessä <3 Alla on vielä Loten ottamia kuvia siskoista sekä vähän myös Fyraa ja Niiloa. Paljon kiitos Lotte kuvista! :)

cincoeva-normal.jpg

cincoeva1-normal.jpg

cincoeva2-normal.jpg

Krumme Furche Festina Lente "Cinco" & Krumme Furche Fortuna Verterat "Eva"

cincoeva3-normal.jpg

cincoeva4-normal.jpg

cincoeva5-normal.jpg

Fannimer Angelica "Fyra"

cincoevaf-normal.jpg

Niilo ja Fyra <3

cincoeva6-normal.jpg

cincoeva7-normal.jpg

kaikki kuvat © Lotte Sinivaara