Maanantaina käytiin ressunrastinmajalla näyttelytreeneissä. Treenit menivät hyvin, Cinco jaksoi hyvin keskittyä tosin Eva-sisko oli suurihäiriö Loten kanssa. Cimo vaan rakastaa niin paljon kaikkea *huokaus* Se on kyllä ihan mahdoton kun se näkee jonkun tutun jossain, suorastaan fanaattinen :P

Tiistaina lähdettiin koko revohkan kanssa epävirallisiin aksakisoihin Tampereelle. Cinco pääsi kaikille säkäluokille yhteiseen putkiluokkaan jossa rimat oli 20cm korkeudella. Duo pääsi tekemään saman ilman rimoja ja Fyra pääsi tekemään mölli medien radan. Lucas sai toimia kannustajana ;)

Extreme Duudson sai aloittaa kisapäivän putkiluokassa ilman rimoja. Hän oli NIIN tohkeissaan, että mun sydäntä ihan kirpaisi. Duo oli hyvin onnellinen ja iloinen. Hän oli omasta (ja mun mielestä) kaikista taitavin koira <3 Tässä Duon VIDEO

Cincon putkiluokka meni positiivisen hyvin!. Radalla oli joku 12 estettä ja se oli sellainen mukava ja vauhdikas rata jossa oli pelkkiä putkia ja hyppyjä. Cinco meni tosi hienosti molemmat radat eikä välittänyt vieraasta paikasta yhtään!. Ekalla kierroksella olin niin halitoissani sen menosta että jätettiin kaksi hyppyä tekemättä. Tosin olin jättänyt maaliin lelun joten se ilmeisesti ajatteli maalissa olevaa palkkaa. Tosin en mä sitä kyllä yhtään ohjannut :P Toisella kierroksella tehtiin sitten puhdas rata :) Cincon Nitta-sisko oli myös paikalla ja sisko taituroi myös nollan. Hyvä meidän pennut, me päätettiin Tildan kanssa kisataan tulevaisuudessa ainoastaan putkiluokissa ;) Cincon VIDEO.

Yllätyksesi Cinco palkittiin 36 osallistujan joukosta kolmos sijalla :) Bordercollie vei voiton ja Kroaatiapaimenkoira toinen. Cimo hienosti kolmas :) Saatiin suklaata ja lelu. Tosin lelusta lähti htei jalka kun Duo innostui kiskomaan sitä Cincon kanssa. Duo ei ole moneen vuoteen kiskonut kenenkään kanssa ja silloinkin ainoastaan Bellan kanssa. Olin hieman ihmeissäni kun näin tuon. Duo oli vain niin tohkeissaan kaikesta... Duon ja Cincon aikaero oli vielä Duon eduksi -0,80s... Mutta videolta katsottuna tuo meno näyttää jo aksalta!

tampereputki-normal.jpg

Edustavana palkintojenjaossa koko revohkan kanssa. Palkintokoiralla on sentään palkinto revittävänä :)

Putkiluokkien jälkeen oli vuorossa medi möllit jossa Fyra pääsi treenimään rataa. Oikein mukava virtaviivainen rata!. Palkkasin puomin ja A:n alastulon, muuten rata meni hyvin vauhdikkaasti ja virheettömästi. Fyra oli hyvin innoissaan ja palkkasin nytkin niin että meillä oli kentän laidalla namipalkka. Tämä näyttää toimivan meille hyvin :) Täytyy tehdä testejä myös jatkossa!

Oli kiva nähdä muitakin tuttuja paikalla kuin Nitta. Tuija oli schappeineen ja perheineen paikalla. Cincon mielestä Jofi-schape (ikä hieman yli 2kk) oli oikein mukava leikkikaveri :)

Keskiviikkona tehtiin eläinkokeita omissa kisoissa. Kyseessä oli 1-2 luokkien iltakisat missä kisasin ekaa kertaa elämässäni maksikoiralla 2-luokassa. Kiitos vaan Johannalle Jackyn lainasta. Tuloksilla ei mällätty kun ekalla hyppyradalla ohjaaja ei tajunnut ohjaavansa ISOA koiraa. Agirata oli jo aika hyvä, Jacky vaan hyppäsi renkaan sivusta enkä sitä alkanut korjailemaan vaan pidettiin vauhti yllä. Katsotaan jatkuuko eläinkokeet myös tulevaisuudessa :) Haasteellista mennä tutustumaan rataan kun ei tiedä miten koira toimii kun ei ole tehnyt sen kanssa kuin kaksi kertaa muutaman esteen totuttelun. Kaikkea pitää aina kokeilla ;)