Keskiviikkona oli vuorossa jännä päivä. Meidän neljännet tokokokeet Fyran kanssa. Edelliset oli syyskuussa ja koin hetkellisen mielihäiriön kun ilmoitin iltakisoihin Forssaan. Musta ei kyllä ikinä tule tokoihmistä kun jännitän niitä niin paljon, että taju meinaa lähteä. Fyra parka :P

Onneksi kisajärjestäjinä oli oma seura ja siellä on tietenkin niin mukavaa porukkaa että ne osaa aika hyvin rauhoitella. Liikkurina oli vielä Minna joten ei todellakaan olisi pitänyt jännittää yhtään mitään. Tuomarina vielä mukava Ilkka Sten.

Alokasluokassa oli 7 koiraa ja paikallamakuu otettiin yhdessä ryhmässä ja muuten alokasluokka käytiin sekoitetetussa järjestyksessä joka oli kivaa vaihtelua! :) Koska olin aivan koomassa niin en muista tarkkaa järjestystä...

Fyra jäi paikallamakuuseen ekana (eka koira alossa). Tietty just siihen kohtaan missä se edellisenä päivänä temppuili niiden pissojen kanssa (herkkis inhoaa likaa -> karttaa aluetta). Hieman otin maahanmenoja siinä, mutta Fyran mielestä paikka oli hyvin ällö.

Luoksepäästävyys 10 Istui kun tatti vierellä kun tuomari tuli moikkaamaan.

Paikalla makaaminen 10 Ihme ja kumma meni maahan vaikka ällötti. Makasi levollisesti koko ajan. Kaksi koiraa lähti keskeltä liikkeelle. Ei kuitenkaan hermostunut. Nousi yhdellä käskyllä jopa ylös :)

Seuraaminen kytkettynä 8 Paikoitellen hyvää. Ohjaaja jäässä, väljä perusasento jossain kohtaa ja kävely kuin rautakanki :P

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 Kelpo suoristus :)

Luoksetulo 10 Käytin käskyä Fyratänne. Pelkällä tänne käskyllä on aiemmissa kokeissa jäänyt istumaan. Toimi hyvin ja tuli nätisti. Hieman pomppasi perusasentoon ja hipaisi reittä.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 Hyvä liike, jäävät toimi kokeessa hyvin!!

Seuraaminen taluttimetta 6 Ihan kamalaa. Mä sekoilin ja tein omiani. Fyra ei lähtenyt mukaan. Lähdin liian nopeasti jouduin antamaan toisen käskyn. Ei halunnut liikkua kohti ällötys kohtaa. Kamalin liike jossa meni paljon pisteitä.

Estehyppy 10 Erinomainen suoritus :)

Kokonaisvaikutus 10 ja tässä vaiheessa olin jo pyörtyä :D

Yhteensä 176 pistettä, ALO1 ja TK1

k%C3%A4nny%20017-normal.jpg

k%C3%A4nny%20011-normal.jpg