Kuluneella viikolla ollaan palauduttu aikalailla normaaliin rytmiin. Ollaan käyty kentällä treenaamassa aksaa ja tokoa.

Tiistaina käytiin aamutuimaan moikkaamassa Vappua Siuntoissa. Vapulla oli mun tytöistä pelkkää hyvää sanottavaa. Molempien hyppytekniikat on kunnossa eikä Fyra enään arastellut edes 45cm hyppyjä eli jäykistänyt selkäänsä. Kyllä mä sen jo huomasin viikonloppuna SM-kisoissa missä rimat oli koko ajan 45cm hyppäsi todella hyvin. Cinco on Vapun mielestä erinomaisen kokoinen ja mallinen harrastuskoira, moottoriakin löytyy ihan tarpeeksi. Cimo on vähän mallia Duracell treenattaessa. Sen on välillä tosi vaikea rauhoittua vaan menee sitten reippaasti kiehuen yli. Onneksi ikä tuo järkeä ajan mittaan. Cincolla riittää kyllä  pomppua. Korkeuden arvioinnissa Vappu totesi että se hyppäisi vielä kevyesti 65cm rimoja jos olisi tarve. Tyydytttiin kyllä siihen 45cm korkeuteen. Molemmat ottivat taipumisia. Cinco myös korkeuden arviointia ja voimansiirtoa takaosalle niitä takaakierron 45cm hyppyjä varten. Oli kyllä kivat treenit ja paljon taas mietittävää sekä treenattavaa. Fyralle ei saa käyttää enään targettia alustana vaan hyppytreenit tehtävä radanomaisena suorituksena.

Tokotreeneissä tehtiin avoimen-luokan paikkamakuu 2,5min kestolla ja minä piilossa. Fyra oli tosi rauhallisesti tosin karkasi palkalle ennen vapautusta, mutta en puuttunut siihen. Ensi kerralla oltava itse tarkempi. Kokeenomaiset kaukot onnistui erinomaisesti, olin yllättynyt. Oli vielä täysi matka. Nouto keitti yli kun palkkasin putkella. Taisi olla liian hyvä palkka koska alkoi kapulan järsiminen. Muuten hyvä idea, mutta sen voisi sitten kokeilla vaikka seuraamisen yhteydessä palkkaamisena...

Keskiviikkona Duo menetti hampaansa. Käytiin Somerolla eläinlääkärissä ja Duolla kävi hammaskeiju kylässä joka vei kaiken kaikkiaan 11 hammasta... 6 etuhammasta ja 5 poskihammasta. Luulin jo koirani kuolleen kun siitä ei kuulunut 2 tuntiin mitään. Siellä se sitten ulvoi kun mentiin sitä hakemaan. Täytyy kyllä mainita, että ko. paikka on myös käytösterapiaklinikka ja sen kyllä huomasi. Aivan ihana henkilökunta ja ottivat kyllä koirat huomioon. Kaikki mietittiin miten koira stressaa vähiten. Yllärinä vielä huomasin seuraavana päivänä että olivat leikanneet myös kynnet samalla. Duo oli kyllä illalla hieman kipeän oloinen, mutta söi hyvällä ruokahalulla. Muut koirat karsasti sitä koska haisi verelle. En raaskinut illalla pestä veristä partaa ja jalkaa. Raasu kuolasi ihan verta.

Nämä kuvat löysin netistä Irene Vinhan kuvagalleriasta. Hienoja kuvia Fyrasta <3

sm1-normal.jpg

sm2-normal.jpg

sm3-normal.jpg

sm4-normal.jpg

sm5-normal.jpg

sm6-normal.jpg

sm7-normal.jpg

sm8-normal.jpg

sm9-normal.jpg

sm10-normal.jpg

sm11-normal.jpg