Maanantaina meillä oli Tanjan käsittelyt Turussa. Käsittelyyn pääsi Fyra, Cinco ja Lucas. Tosin Duo oli myös mukana koska kävin aamulla rokottamassa Cincon ja Duon. Mulla oli hieman vaikeuksia löytää perille sillä olin laittanut Tanjan kotiossun naviin :D Pieni mutka tuli ajettua, mutta perille kuitenkin päästiin lopulta hieman kyllä myöhässä.

Itse koirat oli aika hyvässä kunnosa. Fyra hieman reagoi oikeanpuolen selän aiempaan jumiin, mutta unohti sen käsittelyn aikana. Ilmeisesti jotakin kipumuistoja. Lucas-pappa oli hyvässä kuosissa eikä Cincokaan ihan katasrofi ollut. Hieman oli rintaranka jumissa, mutta se ilmeisesti johtui siitä että juoksi Evan kanssa ojan yli mutta tömähti siihen reunalle ja meni hetkeksi ilmat pihalle :P Illalla käytiin vielä näyttelytreenissä Fyran ja Cincon kanssa kun ei ollut niin kovaa rasitusta.

Tiistaina käytiin viimeistä kertaa Loimaalla rally-tokossa. Oli kyllä kivaa, mutta ei me osattu kaikkia avoimen luokan kylttejä... Siellä oli istumisesta seisominen ja se on meille vaikea.  Pitäisi vissiin treenata asiaa?. Keskiviikkona käytiin hieman Riihimäellä Fyran ja Cincon kanssa. Illalla Cinso pääsi vielä katsomaan entisen työkaverini pientä koiranpentua joka on rodultaan pieni munsterinseisoja. Tähkä ja Cinco löysi kyllä nopeasti yhteisen sävelen ja sitä menoa riitti usemapi tunti :D Olipa hauska käydä Johanna kylässä, toivottavasti pian uusiksi :) Torstaina ja perjantaina lenkkeiltiin Iiriksen ja poikien kanssa. Vähän treenailtiinkin aamutuimaan yhdessä. Lomalla on kyllä kivaa. Nyt on auto pesty ja imuroitu. Loput matotkin pesty eli rästihommat melkein kaikki tehty. Jes!

k%C3%A4nny%20179-normal.jpg

Duo ja Cinco <3

k%C3%A4nny%20180-normal.jpg

Duon lempiasento, huomaa takajalat! :D