Kuluneella viikolla Cinco aloitti rally-tokokurssin. Käydään siellä nyt ainakin seuraavat kuusi kertaa. Oppilas oli kyllä hyvin innoissaan kuten aina, on sitten mitä tahansa yhdessä tekemistä. Jospa sen nyt saisi talvella siihen kuntoon jotta voisi toukokuussa kisata kun lajista tulee virallinen. Ennen sitä en tule kisaamaan millään koiralla rallya.

Tiistaina olin nauraa kuoliaaksi. Jätin maanantaina vahingossa kännykän töihin. Tiistaina menin kentällä treenamaan kello 05 aamulla, koska mulla ei ollut sitä kännykkää enkä löytänyt rannekelloa niin... Mulla oli vekkarina herätyskello!. Olisin varmasti ottanut kuvan kellosta ja pöydästä, mutta kun ei sitä kameraa ollut mukana. Herätyskello ei ollut sen vuoksi että olisin nukahtanut kesken treenien vaan siksi että näin kellon etten myöhästy töistä :D Illalla Cinco ja Eva-sisko pääsivät ajelulle Riihimäelle.

Keskiviikkona huristeltiin Loten kanssa pieniin iltakisoihin Tampereen Eteläpuistoon. Kyseessä oli iltakisat 3-luokille joissa oli tarjolla kaksi hyppyrataa. Koiria oli ilmoitettu hieman yli 300 :O koska kisaajia oli niin paljon niin kisat käytiin kahdella kentällä. Mujusen piti alunperin tuomaroida molemmat, mutta onneksi Jalonen oli saatu apuihin. Kisat olisi muuten venyneet aamuun asti :D

k%C3%A4nny%20040-normal.jpg

k%C3%A4nny%20042-normal.jpg

k%C3%A4nny%20039-normal.jpg

Salmen radalle päästiin ensimmäisenä. Se ei ollut mitenkään vaikea, mutta pitkät estevälit aiheutti harmaita hiuksia. Sillä radalla sai oikeasti juosta. Olin niin tyytyväinen itseeni ja Fyraan sillä meillä toimi radalla yhteistyö erinomaisesti. Olin koko ajan koiraa edellä. Harmi vaan kun hyllytin koiran viime metreillä. Olin suunnitellut välistä vedon jälkeen persjättöä putkeen viennissä. Kisaradalla kuitenkin jäin odottamaan Fyraa ja vaihdoin ohajusen leikkaukseen. Peitin putken pään ja Fyra meni väärään päähän. Harmillista sillä rata oli muuten oikein sujuva!.

Toisella radalla oli sitten Jalosen hyppis. Se tuntui kovin sumpulta Mujuseen verrattuna. Tuntui että kenttä oli puolet pienempi :D Tavoitteena oli tehdä tulos ja siitä lyötiin vetoa kahvikupin verran. Sillä radalla me tehtiin Fyran kanssa hyvää yhteistyötä ja sellainen perusvarma nolla. Sillä sijoituttiin sijalle 7./36. Etenämä oli 4,5 m/s (ia 3,8 m/s). Sekuntti ajasta pois niin oltaisiin oltu sijalla 3. Ennen kaikkea olin tyytyväinen fiilikseen ja yhteistyöhön. Tuntui kivalta ja toivottavasti se myös näytti siltä :) Kisojen jälkeen oli kiva olla länderi-ihminen sillä Annu tarjosi kaikille länderisteille kahvit. Kiitos siitä!. Tästä voisi tulla melkein tapa :)

Kotona oltiin vielä samana päivänä iltalenkin jälkeen kello 23.55. Olipa mukavaa kun ei tarvinnut yksin huristella kisapaikalle ja sai vielä kotimatkalle seuraa. Näitä voisi olla enemmänkin :)