Ei ole vanhaksi tulemista :P Eipä palaudu enään mistään niin hyvin. Viikonlopun jälkeen on ollut täysi kooma päällä. Jokaista kropan lihasta kolottaa, olo kuin jyrän alle jääneellä. Eipä tulisi mieleen hetkeen ottaa pika spurtteja :P

Maanantaina käytiin Johannan ja poikien kanssa Elonkierrossa lenkillä. Koirat saivat juosta vapaana ja se oli jälleen ilmeisen mukavaa puuhaa. Illalla tein vielä kevyet palauttavat ravilenkit tyttöjen (F + C) kanssa. Käytiin me rally-tokoilemassakin. Siellä oli pitkä rata joka mentiin sekä treenattiin erikseen voittajan kylttejä.

Tiistaina kävin töiden jälkeen hieman tekemässä kontaktitreeniä Cincon ja Fyran kanssa. Samalla tein hieman palauttavaa hyppyjumppaa, tällä kertaa voiman siirtoa takaosalle. Keskiviikkona oli koirilla ansaittu lepopäivä kun omissa asioissa vierähti koko ilta, mutta onneksi torstaina koirat pääsi taas mukaan :)

Torstaina käytiin koko koiraperheen voimin Salossa epävirallisissa aksakisoissa. Tosin Duo ja Lucas toimivat maskottien tärkeässä roolissa :) Fyra ja Cinco pääsivät sitten kisaamaan. Tassuilla on kyllä hienot puitteet treenikentän ympäristössä ja muutenkin paikka oli todlla hieno!. Ilma oli kyllä turkasen kuuma eikä tuulennut yhtään joten lämmintä oli, mutta ei se haitannut.

Päivän radat oli kivoja ja vauhdikkaita. Tykkäsin kovin niistä. Ei tarvinnut kauheasti vääntää vaan saatiin ihan rauhassa vipeltää. Fyra pääsi kilpaileviin medeihin. Se meni ihan mallikkaasti ja me voitettiin se luokka :) Olin ilmoittanut molemmat likat myös mölleihin. Fyralla palkkasin A:n alastulon ja Cinco sai tehdä sen ilman käskytystä koska on edelleen vaiheessa se opetus. Hyvin se meni ja vipelsi koko radan. Cinco sitten voitti mölli medit :) Lopuksi vielä starttiluokka jossa ei olut kontakteja lainkaan ja esteitä oli puolet vähemmän mitä mölleissä, ainoastaan 9 kpl. Se rata meni Cincon kanssa leikiten ja Cinco sitten voitti senkin radan :D

Palkintojen jaossa (mulla oli kaikki koirat jo siinä vaiheessa mukana) epäiltiin että olin vetänyt kaikki radat samalla koiralla kun olivat niin samanolaisia. Kivat epikset ja mukava ilmapiiri sekä palkinnot. Voisi mennä toistekkin!

tytotepis-normal.jpg

Tyttöjen saalis :D