Maanantaina oli touhupäivä. Ensin koko revohka lenkille ja sen jälkeen vielä Fyra & Cinco ravilenkille sekä mäkikävelemään. Sieltä kovaa vauhtia kaikki koirat autoon ja ressunrastille näyttelykoulutukseen. Itse koulutukseen osallistui ainoastaan Cinco ja muut pääsivät lopuksi käväisemään pöydällä. Lucas oli ihan mahdoton kun se näki Outin. Se sai niin kovat hepulikohtaukset, että juoksi valkuaiset vilkkuen ympyrää :D Näyttelyravia se ei ollut nähnytkään vaan meni iloisesti pomppien :D Torstaina tapaamani Cindy-ranskis muisti mut <3 Se oli koko ajan neliveto päällä mun suuntaani. Ilmeisesti ne broisku sydämet oli jäänyt sen mielen syövereihin :D

Näyttelytreeneistä vaihdettiin lajia ja mentiin kentälle rallyilemään. Siellä oli jälleen kiva rata sekä yksittäisiä liikkeitä. Cinco teki yksittäisiä liikkeitä ja suoritti paikkamakuuta (ei toimintaa) aina välillä. Yritän sillä nyt saada vireen hallintaan eli makuulle kun ei mitään tapahtdu ja sitten käskystä leikkimään. Kiva testailla uusia juttuja :) Fyra teki koko radan ja se oli taas niin skarppina. Ei tehty yhtään virhettä ja muutenkin sen motivaatio oli jälleen kohdilleen. Kouluttaja totesi, että mitä sille on tehty kun on niin hyvässä vireessä?. No se ei saa ruokaa :P Tiukka dietti niin koira on pienestäkin makkaranpalasta aivan onnessaan :D Julmaa...

Lucas teki hommia Ilonan kanssa ja kyllä ne hienosti menikin. Poika ei vaan meinannut lähteä mun mukaani ollenkaan. Saparo keikkuen ja puhisten se teki hommia Ilonan kanssa. Saparomies oli hyvin onnellinen kun joku jaksoi hänen kanssaan puuhata :) Duo pääsi vielä lopuksi kentälle tekemään pikku juttuja.

Tiistaina mentiin sitten Johannan ja poikien kyydillä Lentsun noutoiltaan. Forssassa satoi vettä niin mulla oli tietenkin koko sadevarustus päällä. Olipa mukavaa viettää hyvässä ilmassa koko ilta ja kumpparit oli jalassa. Ehkä se johtui juuri siitä?. Itse nouto ilta meni hyvin. Voi miten täynnä oli yllätyksiä kun treenailtiin. Alla mietteitä ja muistiinpanoja omia treenejä varten.

  • Vierelle tuloa hyppynoudon kautta. Aina vaatia vierelle tulo lopuksi -> Fyra toi kapulaa koko ajan lähemmäs
  • Erilaisten tavaroiden nouto kasasta ns. kisana.
  • Metalliin pari kerrosta teippiä ja pumpulia.

Yllärinä molempien tunnari. Cinco tehnyt viime kesänä kerran yhden piilotetun oman ja Fyra kaksi vuotta sitten liikkeenomaisena. Cincolle ensin piiloitettu oma joka löytyi heti. Sen jälkeen laudalla oma. Löytyi ja käyttöi hyvin nenäänsä. Fyralle ensin lauta joka onnistui täydellisesti. Sen jälkeen EVL:n mukaisesti liikkuroituna. Onnistui erinomaisesti, wau!. Cincolle jatkossa lautaa ja Fyralle kisanomaisesti :)

Ohjatussa Fyra osasi hyvin noutaa kapulat merkin kautta vaikka ei olla sitä itse asiassa tehty koko liikkeenä. Olen ainoastaan vaan vienyt merkille. Nyt haki itse merkin ja innostui vaan koko ajan lisää :))  Cincolle samaa (vein merkille) kupin avulla ekaa kertaa. Onnistui hyvin.

Lentsu tuli siihen tulokseen, että mä voisin alkaa pitämään yksäreitä tunnarin opettamisesta sekä ohjatusta noudosta. Tytöt osasivat niin hyvin :D Cincossa olisi myös pätevä tokokoiran alku, mutta mistä sen kaiken ajan saa revittyä. Ei ehdi millään tekemään kaikkea. No katsotaan ;)

Keskiviikkona oli vuorossa sitten Elinan yksäri. Tällä kertaa Fyra istui häkissä katsomassa kun Cincon kanssa testailtiin asioita. Paljon on vielä tehtävää keinun ja A:n osalta, mutta ehkä ne joku päivä on valmiit. Rataa tehtiin pieni pätkä ja siinä oli kepit jotka meni todella hyvin sekä erinomaisella temmolla. Ekaa kertaa radan yhteydessä pystykepit. Jee, jee!.

Torstaina oli sitten vuorossa Jaakkolan Tiinan koulutus Pukon kentällä. Olipa kivaa päästä taas omalle kentälle aksaamaan valvovan silmän alla. Rata oli kooste Pohjoismaiden mestaruuskisoista. Ihan kiva rata jossa saatiin muutamaa tekniikkaa kokeilla. Fyra teki radan kanki nollana heti läpi, mutta pienellä hiomisella ja muutamalla tekniikkakokeilulla siitä saatiin hyvä rata. Cinco oli myös hyvin pätevä aksakoira. Jotenkin siitä kyllä huomaa että hyppytekniikkaa on tehty paljon. Radalla oli okseri joka ensin otettiin yksittäin koska ei olla menty sellaista vielä radalla. Cinco teki sitten siihen hyppyjumpat :D Siis se askelsi rimojen väliin niin ettei rimat edes tippunut :P Varsinainen veijari ja se teki sen useampaan kertaan. Voi hönö <3 No eipä pitäisi ainakaan rimojen roiskijaa tulla :D Kivat treenit, Lucaskin rakastui taas uuteen naiseen, "amerikanserkku" käppänään <3

cinco_paa-normal.jpg

Cinco <3