Alkuviikko vierähti jälleen kiireisenä. Maanantaina oli vuorossa näyttelytreenit ressunmajalla. Sieltä me singahdettiin Fyran ja Cincon kanssa Ryttylään Lotan luokse aksaamaan. Tehtiin molempien kanssa ratatreeniä. Molempien kanssa treenit meni hyvin.

 

  • Nyt pitäisi taas muistaa vapauttaa nopeammin -> Alkaa pohtimaan liikaa alastuloa.
  • Rytmityksillä käännökset -> este palkkana
  • Cinco pujotteli hienosti vaikean keppikulman
  • Keinun alasmenoa lelun kanssa
  • Rohkeaa liikkumista!

Tuntuu kyllä niin kivalta kun joku hieman katsoo perään. Sitä niin paljon yksin puuhastelee, että sokeutuu omille jutuille. Onneksi me päästiin Cincon kanssa Elinan valmennusryhmään ja Fyra Jaakon/Tuulian ratatreeneihin. Luvassa oppimista koko syksyn :) Lisäksi tullaan muutaman kerran lauantaina käymään Harrin opeissa Lempäälässä. Niin kivaa :)

Tiistaina käytiin nopeasti kentällä tokotreeneissä. Tehtiin Fyran kanssa muutama avoimenluokan liike käskytettynä. Käskyttäminen ja kokeenomainen tilanne toi selvästi häiriötä mm. noudossa meni toisella käskyllä ja ravasi :O Liikkeestä seisominen oli kokonaan unohtunut ja mitäs muuta vielä?. Aika auki ollaan vielä, mutta kai sitä joskus pitää testata mitä pitää vielä treenata ja kuinka paljon...

Eilen pidin sitten alkeisaksaa kentällä. Ei musta kyllä kouluttajaksi ole :D Mukavaa porukkaa ja ehkä ne jotain siellä oppikin. Koirat oli kyllä hyvin innoikkaita ja ohjaajat myös :) Koulutuksen jälkeen tehtiin vielä omat treenit Hönöteamin kanssa.