Lauantaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa Tervakoskelle KV-näyttelyyn. Matkalla haettiin vielä Aliisa ja Kiri-veli kyytiin. Ländereitä oli italialaisen Sonia Paganin tuomaroitavaksi ilmoittautunut 7 kpl, paikalla oli 2 urosta ja 5 narttua. Aika nopeasti kävi ilmi, että aikataulut oli aikalailla myöhässä. Länderi kehä päästiin aloittamaan yli tunnin myöhässä. Onneksi hyvä ilma ja mukavaa seuraa niin aika kului nopeasti.

k%C3%A4nny%20644-normal.jpg

Tuomari oli mukava täti joka leperteli koirille. Halusi arvostella kokonaan pöydällä. Pitkään arvosteli vaikka itse paperit ei niin pitkiä olleet. Piti myös omia teehetkiä kesken kehien ja koirat saattoivat seistä kehässä :D Mukava ja kiva tuomari!.

k%C3%A4nny%20640-normal.jpg

k%C3%A4nny%20674-normal.jpg

Uroksissa Kiri oli ainoa joka sai Erin ja SA:n joten Kiri kävi blokkaamassa PU-1 sijan ja Sertin sekä Cacibin. Narttuja oli yksi juniorluokassa, kaksi nuortenluokassa, yksi avoimissa sekä Fyra valioissa. Cinco oli ilmoitettu nyt nuortenluokkaan vaikka iän puolesta olisi mennyt vielä junnuihinkin. Nuorissa oli Cincon lisäksi Lyyli (Alobelin C-pentueesta). Cincolla meni alkuravit hieman sekaisin kun kutsuin sitä vahingossa Fyraksi enkä ottanut kunnolla haltuun kun lähdettiin. Sain kuitenkin ravin päälle ja sitten se ravasikin hienosti. Pöytä meni ihan kivasti ja kovin tuomari pusutteli Cincoa. Aavistelin siinä, että taitaa jopa tykätä koirasta. Kilpailuluokassa ei liikuttu enään niin kuin ei yksilössäkään. Cinco seisoi hyvin häntä kaarella. Tuomari kätteli meidät ylläriksi ykköseksi kilpailuluokassa SA:n kera. Fyraa ehdin hieman valmistella ennen kuin mentiin kehään. Fyra esiintyi taas hyvin matamimaisesti kehässä :D Hyvin tärkeänä, tietenkin!. Fyralle myös Eri ja SA.

PN-kehässä sitten minä esitin Cincon joka oli taas mukavasti kerännyt virtaa Aliisan käsissä :D Aliisa esitti Fyran. Cinco esiintyi varmasti koko kierroksen ajan. Tuomari valitsi Cincon Parhaaksi Nartuksi ja Fyra nousi Aliisan esittämänä sijalle PN-2. Lyyli oli sitten PN-3. Cinco sai vastaanottaa 7. Sertinsä ja ensimmäisen Suomen Cacibin :) Yksi Va-Cacib meillä on Virosta joka muuttuu Cacibiksi koska Fyra sai Cacibin ja intti-titteli on edelleen vetämässä. Olen siitä anonut FCI:n kautta muutosta, mutta katsotaan miten sen kanssa käy!

ROP-kehässä meitä oli Cincon kanssa vastassa Kiri-veli. Cinco oli ihan villinä kehässä, pomppi kuin vieteri. Lähti kuitenkin hyvin liikkeelle, mutta kesken kehän löysi vastuttamattomia linnun sulkia :D Jäi sitten siihen sulkien kanssa. Tällä kertaa ansaitusti Kiri ROP ja Cinco VSP. Onnea Aliisa ja Kiri <3 Tuomari tykkäsi molemmista ja kertoi että ovat hyvin samantyyppisiä. Kun kerroimme että ovat sisaruksia niin naurahti että se selittää paljon :) Kehän jälkeen shoppailua, syömistä ja lenkkeilyä. Mukava päivä!.

k%C3%A4nny%20659-normal.jpg

PN-2 Fyra vara-cacib, VSP Cinco Sert & Cacib ja ROP Kiri Sert & Cacib

Näyttelyn lisäksi oltiin Susanna Korrin viettiseminaarissa. Paljon ajattelun aihetta ja hyviä vinkkejä vireeseen mm. seuraamisen ja kisapalkan kannalta. Nyt turha lällättely autoon mennessä pois ja kehut tulevat vain kentältä. Miten vaikeaa tämäkin voi olla?. Cincokin pääsi tekemään hieman samoja hommia vaikka sen kanssa tokoilu onkin ihan lapsenkengissä.

Tavattiin me viikonloppuna myös Eva-sisko jonka kanssa jälleen hönöteltiin erinäisiä asioita. Kokeiltiin mm. koirafrisbeetä. Cinco oli aivan innoissaan rohmusi kaikki Evan frisbeet :P Ja sai jopa muutaman ilmasta kiinni. Selvästi Cincon laji :D Joten tilaukseen omat frisbeet ;) Kuviakin Lotte räpsi ja niitä laitan tänne myöhemmin :) Viikonlopun jälkeen Cinco näytti lähinnä tältä:

k%C3%A4nny%20675-normal.jpg