Viime viikolla käytiin hieman rallytokoilemassa. Kentälle pääsi Cinco joka teki yksittäisiä liikkeitä. Fyra joka teki koko radan sekä Duo joka kävi tekemässä muutaman yksittäisen liikkeen. Lucas pääsi myös kentälle hömpöttämään Ilonan kanssa ja voi kun saparomies oli hyvin onnellinen <3 Tuhisi ja rohisi ja oli hyvin pätevä. Selvästi se tykkäsi kun joku teki sen kanssa hommia. Kumma homma, että se toimii muilla paremmin kuin mulla :D

Käytiin me Turussa hieman tokoilemassakin kahden kuukauden tauon jälkeen. Tehtiin Lentsun silmän alla kilpailunomaisesti avoin-luokka. Luokka tehtiin kahdessa osassa niin että yksi koira oli välissä ja mentiin uudelleen. Jokaisessa osassa oli joku liike minkä sai palkata. Lopuksi paikallamakuu.

Ilma oli Fyralle haastava märkä nurmikko ja vesisade. Pitäisi päästä tuosta ilma ajattelusta eroon, sillä Fyra oli hyvin innoissaan koko ajan!. Seuraaminen oli hyvää, pikkaisen otti sivuetäisyyttä. Plussaa siitä että häntä heilui koko ajan :D Liikkeestä maahanmeno meni täydellisesti. Liikkeestä seisominen meni nollille -> meni maahan. Luoksetulon pysätytys (jonka palkkasin) oli aivan nappi :)

Toisessa erässä otettiin kaukot jotka oli hyvät muuten, mutta ennakoi perusasentoon tulemisen. Nousut oli täpäkät. Noutoa ei olla tehty käskytettynä ja kokonaisena liikkeenä. Joten se oli arvoitus. Olin yllättynyt että pysyi kun heitin kapulan, lähti käskystä noutamaan. Toi myöskin kapulan vierelle mutta tipautti ennen istumista (tämä tiedossa) eli kaikin puolin hyvä nouto perusasentoa lukuunottamatta :)

Hypyssä meillä on sellainen ongelma, että hyppää kyllä hyvin. Mutta kun sanoo -istu- niin käy maaten :P Pelkällä käsimerkillä (ei suullista sanaa) istuu :D Tämä on Lentsun mukaan ongelman kiertämistä joten sain siihen istumiseen hyviä vinkkejä. Avustan hieman leualla ylöspäin. Täytyy testata tämäkin :)

Paikkamakuu vesisateessa piilossa onnistui hyvin. Hieman korvat liikkuivat kun vesitipat osuivat korvalehtiin. Olin kyllä todella tyytväinen Mankiin, koska ei olla kauheasti (yhtään) tehty tokon eteen muutamaan kuukauteen. Lentsun mukaan mahdollisuus saada kokeesta 1-tulos jos kaikki osa-alueet menevät nappiin :)

Viikolla Lucas kävi myös Outi-jellonamammaa moikkaamassa trimmin yhteydessä. 4 kuukauden trimmaamattoman takapuolen alta kuoriutui varsin vetreä lähemmäs 11,5-vuotias pappakoira :) Miten voi koira olla niin erinäköinen kun on siistissä trimmissä?. Lucas oli niin onnellinen kun pääsi ensimmäiseen kotiinsa jälleen. Kyllä oltiin iloisia ja saparo vaan keikkui selässä. Minä sen sijaan ihastelin 10 viikkoista ranskista Cindyä, ihana <3 Kotona Lucas oli niin onnellinen reissusta että sai vielä jellonahepulin kotipihalla :D Sisällä haki heti vinkulelun suuhunsa. Tulin taas siihen tulokseen, että kyllä mulla tulee olemaan aina yksi jellona. On ne niin hauskoja otuksia :))

k%C3%A4nny%20593-normal.jpg

k%C3%A4nny%20594-normal.jpg

Puhtaana ja juuri trimattuna, hieno jellona <3

k%C3%A4nny%20595-normal.jpg

Lucas ja tyttöystävä Miuku <3 Aksakentän viralliset maskotit!