Keskiviikkona oli jälleen joku fetismipäivä. En ymmärrä ilmoittaa itsensä ja koiransa tokokokeisiin. Jännittää niitä kaksi viikkoa ja meinaa pyörtyä ennen koetta. Onko järkeä? EI!. Ihminen on varmaan masokisti kun tekee tuollaista itselleen. No nyt mentiin sitten kokeisiin, koska ne oli jälleen omalla kentälle ja tiesin että siellä kaikki järjestelyt toimivat. Lisäksi liikkurit ovat tuttuja ja siellä on sellainen turva- ja tukiverkosto joka käy noukkimassa pyörtyneen ohjaajan kisakentältä pois. Unohtamatta sitä että siellä on turvajoukot noukkimassa mun Fyra-maisterin jos siellä tulee joku sählinki (lue: tappelu). Olen tullut aika pelokkaaksi noiden paikkamakuiden kanssa. Liian paljon niissä on koiria jotka eivät siihen pysty ja on kamalaa että ne tuodaan kokeisiin pilaamaan muiden suorituksia.

Fyra oli ilmoitettu kokeilu mielessä ensimmäiseen avoimen luokan kokeeseen. Aika levällään on liikkeet ja Manki unohti viikolla seisomisen sekä kaukot :D eikä lähtenyt edes noutamaan. Lupasi siis erittäin hyvää tokokoetta :P Tuomarina ihana ja mukava Ilkka Sten. Luokassa oli 5. koiraa ja Fyra oli suoristusvuorossa kolmantena.

Avoimen luokan liikkeet olivat sekoitetussa järjestyksessä. Hieman tuotti ongelmia kun olen ko. luokissa ikinä kisannut. Käskyt ja kaikki muut saattaisivat olla hieman sekaisin. Pelkäsin nollaavani osan liikkeistä kun en vaan ymmärrä :D

  • Paikallamakuu piilossa 3min: 10  Elämäni pisimmät kolme minuuttia kerrankin olin turparullalla koko makuun ajan. Fyra meni toisella maahan mutta tuomari sitä ei huomannut/kuullut. Makasi nätisti katse suoraan eteenpäin. Meinasi vierelletulon jälkeen karata kehästä palkalle, mutta sain pannasta kiinni :D
  • Kaukot: 8 Otti häiriötä jälleen. Toisella käskyllä maahan, mutta kaikki vaihdot hyviä :) Saattoi liikkua hieman?
  • Nouto: 7 Tätä jännitin. Meni ravilla ja palautti ravilla. Toi nätisti, mutta tiputti ennen istumista mun varpaille :D
  • Luoksetulon pysäytys: 8 Treenattu kaksi kertaa. Käsimerkki kisoissa erilainen kuin normisti. Ei ollut niin napakka. Hieman valui ja käsimerkki taisi olla liian pitkä.
  • Seuraaminen: 8 Ei kuulma niin jäykkää kun viimeksi. Tuntui ihan kivalta ja pysyi mukana.
  • Maahanmeno seuraamisen yhteydessä:  10 Tämä oli hyvä :)
  • Seisominen seuraamisen yhteydessä: 10 Se jäi seisomaan, vaikka piti kyllä kurkata katsomaan jäikö ;)
  • Hyppy: 7  Hyppäsi esteen yli mutta ei mennyt toisella puolella istumaan :D Nuoli hyppyestettä?!?. Käskystä hyppäsi takaisin vierelle.
  • Kokonaisvaikutus: 9 Mun Manki Maisteri <3

            Yht. 171 pistettä AVO 1-tulos ja sij. 1./5.

k%C3%A4nny%20710-normal.jpg

TK1 Fannimer Angelica "Fyra" obediece open class (class 2) 1st prize at Forssa 04.09.2013 and we also won the class.

k%C3%A4nny%20690-normal.jpg

En olisi kyllä ikinä uskonut tälläistä suoritusta. Huhhuijaa. Fyra-Maisteri on mahtava otus. Kyseessä oli myös Seuranmestaruudet niin Fyra voitti myös avoimenluokan seuranmestaruuden!

Illan toinen eläinkoe oli sitten vuorossa alokasluokassa. Lucas ilmoitti, että haluaa tokokeisiin. Ohjaaja vain puuttui, ei muuta kuin viestiä Johannalle ja sieltä tuli myöntävä vastaus. Neljän vuoden tauon jälkeen Lucas the pappakoira 11,5 vuotta palasi kisakentille :D Muutaman kerran Johanna otti Lucaksen kanssa pari liikettä, mutta aika kylmiltään menivät. Eikä Lucas ole minunkaan kanssa mitään treenannut :D Saparomies oli kyllä niin innoissaan. Intoa ainakin löytyy jos vain sille päälle sattuu. Hyvä ettei lentoon lähtenyt kuin ilmapallo.

Itse en ko. suoritusta pystynyt katsomaan, koska jännitin sitäkin :P Pisteitä kertyi jokaisesta liikkeestä tasaisesti. Hieman oli hajut vieneet pientä miestä ja hypyssä piti pyytää yhtä lautaa vielä pois :D Tulokseksi vahva 2-tulos 149 pisteellä. Lucas leivottiin Johannan kanssa alokasluokan seuranmestareiksi :)) Korkeimmat pisteet tuli paikkamakuusta 9 ja hypystä. Myös luoksetulosta 8. Muut tasaista 6-7 pisteen suorituksia. Tietenkin luoksepäästävyys oli 10 :D ja kokonaisvaikutus 8 :)

k%C3%A4nny%20688-normal.jpg

Johanna & Lucas

k%C3%A4nny%20712-normal.jpg

Alokasluokanmestari: Johanna & Lucas, Avoimenluokanmestari: Annariina & Fyra ja Erikoisvoittajaluokanmestari: Minna ja Uuno (joka oli jo kotona)  + tuomari Ilkka Sten

k%C3%A4nny%20696-normal.jpg

Mun Tokomestarit <3