Eilen lähdettiin Loten ja Niilon & Evan kanssa Lahteen joukkotarkastukseen Per Axelsonille. Mulla oli mukana Fyra ja Cinco. Kyllä hieman jännitti, mutta onneksi oli hyvää seuraa niin matkat taittuivat nopeasti yhden croisantin pysäytyksellä ;) Olipas hyvin järjestetty joukkotarkki. Iltaan osallistui 120 koiraa ja tarkit oli alkanut kello 17. Me mentiin non-stop periaatteella kello 19 paikalle. Koirille tipat autossa silmiin, paperien täytöt ja hetken odotus. Alle tunnissa oltiin koko homma hoidettu ja raha vaihtanut omistajaa. Varsin kätevää ja oikein ystävällistä porukkaa Salpausselän Kennelpiirissä!. Hönöt tietenkin meinasivat kaikessa tohinassaan unohtaa kassit tarkastuspaikalle, mutta onneksi huomattiin asia ajoissa :D

Itse tarkastus sujui sukkelasti. Ensin Per katsoi Fyran silmät kahdella eri laitteella ja priimaksi todettiin. Fyralla on edellisestä tarkista lausunto: lasiaisvuoto ja rappeuma (02/2012) mutta silloin eläinlääkäri sanoi että on niin pieni piste ja juoste ettei sitä oikein näe. No nyt saatiin sitten "terveen" paperit. Polvet olivat edelleenkin 0/0 ja virallisessa sydänkuuntelussa ei kuulunut ylimääräisiä ääniä.

Cincolle sama tohina ja kaikki samalla tavalla kuin edellisellä. Silmät terveet, polvet 0/0 ja virallinen sydänkuuntelu: ei sivuääntä. Ihan huippua!. Mahtaisiko mulla olla lopultakin jalostuskelpoinen narttu?. Tässä on niin paljon ollut huonoa onnea näiden narttujen kanssa, no aika näyttää tämänkin osalta :)

j53-normal.jpg

© Johanna Kuusi

Fyra & Cinco has been health check yesterday. Eye test clear. Knees 0/0. Heart: OK <3

Autossa oli kotimatkalla neljä tervettä kaveria kun Eva-sisko ja Niilo-mies saivat myöskin kaikilta osin puhtaat paperit. Olipas hauska ja jännä reissu. Tai voisiko ne muutakaan olla kun hönöteam on reissussa?. Mielenkiinnolla jään odottamaan meneekö tyttöjen näyttelypöydät nyt ihan huonoksi, jaiks!.

Maanantaina aloitettiin viikko perinteisesti näyttelykoulutuksessa Ressunmajalla. Treenin meni ihan hyvin Cincon kanssa. Olisin ottanut myös Fyran mukaan, mutta se totesi että haluaa jäädä mammalle :P. Ilmeisesti muilla koirilla ja mammalla on joku salainen diili, ilmeisesti Fyra totesi että saa siellä herkkuja -ilmaiseksi- niin mitä sitä nyt mihinkään töitä tekemään... Treenien jälkeen pikaisesti hönöttämistä ja Cincolla alkaa kaksi hernettä yhdistymään :) Nyt ei keittänyt eikä kiehunut niin paljoa yli kuin yleensä. Cimo oikein keskittyi ennen kuin teki hommia :)