Tiistaina oli vuorossa yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista mikäli ainakin Duolta kysytään. Oman koiraseuran seuramestaruudet agilityn osalta. Luokkina oli eläkeläiset (ilman rimoja), möllit ja kilpailevat. Tuomarina toimi naapuriseurasta Timo Latovehmas. Lähdin tietenkin koko armeijan kanssa liikenteeseen, vaikka itse kisoihin osallistui ainoastaan länderit. Osallistumismaksuna oli karkkipussi ja kaikki ilmoittautuneet saivat luut käteensä :D

k%C3%A4nny%20756-normal.jpg

k%C3%A4nny%20757-normal.jpg

Eläkeläiset aloittivat ja Duo oli aivan täpinöissään. No ei mikään ihme kun tärkeät kisat ja joihin ollaan treenattu koko kesä :D Rata oli mukava 12 esteen pituinen ja siinä oli ihan haastettakin ettei ihan pelkkä läpi juoksu rata. Duo vaan kävi niin kuumana ettei lähdössä meinannut irroittaa hampaitansa mun hihasta??? :O Oli kyllä niin ihanaa mennä sen kanssa. Se meni intoa puhisten pussit, putket ja pikku pituuden. Unohtamatta hyppyjä joissa se aina automaattisesti hieman ponnasi. Tehtiin hyvä nolla rata ja se riitti hienosti voittoon :) Hyvä Extreme Duudson!

k%C3%A4nny%20765-normal.jpg

Eläkeläisten mitalistit: 3. Ilona ja belgi Siru, 1. Ansku & länderi Duo 2. Minna & koikkeri Rasmus

Cinco pääsi sitten mölli medeihin ja rata oli 14 esteen pituinen . Olin luullut että kyseessä on hyppyrata, mutta siellä olikin puomi. Rimatkin oli kaikki 40cm korkeudessa jotka mua hieman hirvitti vaikka ei pitäisi olla mitään syytä. Cinco oli kyllä kiltti ja meni tosi nätisti, muutaman kerran se taisi haukahtaa kun käskytys oli myöhässä. Pelkäämäni puomi radan yhteydessä onnistui hyvin ja pysähtyi hyvin kontaktille. Cinco sai radalta nollatuloksen ja kun säkäluokkien yhteiset tulokset laskettiin yhteen leivottiin Cincosta mölli mestari :) Hyvä Cimpson!. Fyra teki myös mölliradan epävirallisesti ja se hävisi ajallisesti Cimolle sekunnin??. Oho...

k%C3%A4nny%20763-normal.jpg

Möllien mitalistit: 2. Satu & isovillis Kielo, 1. Ansku ja länderi Cinco, 3. Jarmo & vesikoira Armi

Itse kisaavien rata oli sitten 20 esteen pituinen ja sisältäen kaikki kontaktit. Rata tuli rakennettua hieman sumppuun ja se oli mielestäni aikas vaikea. Tietenkin on mahdollista että minä en vaan osannut :D Fyra sitten sekoili ihan omiansa kuten moni muukin kisaavakoira. Onneksi ketään ei hyllytetty vaan saatiin aina 15 virhepistettä. Fyra taisi hyllyttää ainakin kolmesti?. Se singahteli ihan minne sattui eli sama vire lauantain aksakisoista jatkui :D Kiltti Fyra on nyt näköjään tuhma Manki :P Tultiin sitten sijalle 4. kisaavien yhteistuloksissa.

k%C3%A4nny%20759-normal.jpg

Kisaavien mitalistit: 3. Viivi & cockeri Hippu, 2. Tanja & karvaton Uho, 1. Minna & bortsu Uuno

k%C3%A4nny%20767-normal.jpg

Kilpailevien ja Möllien Mestarit. Toinen on hyvin edukseen :D

Kaiken kaikkiaan mukava ja rento ilta kivojen ihmisten kanssa. Fyran kesän ansioista (FI H-AVA, EE AVA & MM-karsinnat sij. 7.) tarjoama omenapiirakka ja lämmin mehu teki hyvin kauppansa viileässä ja tuulisessa illassa :) Ensi vuonna uusiksi, tästä täytyy ottaa ihan perinne!. Samalla tuli myöskin heitettyä haaste naapuriseuralle. Katsotaan jos ensi vuonna saadaan seurahaastekisa ;)

k%C3%A4nny%20777-normal.jpg

Forssan Pussikoirien AgiMestarit vm. 2013: Eläkeläiset Duo, Möllit Cinco ja Kilpailevien Uuno <3