Torstaina mentiin Fyran ja Cincon kanssa Turkuun epiksiin ATT:n hallille. Pieniä auto ongelmia kun oma auto piti katsastaa dedis tietysti perjantaina ja lamppu simahtanut edestä. No pakko oli päästä niin lainaan pikku Volvo Matilta ja sinne Fyra ja Cinco häkkiin. No kaiken tämän ruljanssin äärellä ei sitten ehditty kilpaileviin medeihin kun ne aloittivat illan. Tai ehdin, mutta en olisi pystynyt lämmittämään koiraa. Minähän en "kylmällä" koiralla kisaa. No mentiin sitten kilpaileviin mineihin sitten Fyran kanssa.

Tuomarina kilpailevissa oli Heidi Viitaniemi eli ihan aksatuomari. Rata oli mielestäni tuollaiseksi episkisaksi aika vaativa. Fyra sitten erottui minien seasta ainakin kokonsa puolesta jollei muuten :D Rata meni muuten virheettä, mutta palkkasin puomin alastulon kuten olin suunnitellutkin etukäteen. Eihän me oltaisi muuten sijoituttakaan kun oltiin minien joukossa kisaamassa.

Mölleillä oli hyppyrata jossa oli tuomarina Jari Kukkula. Kiva 16 esteen rata jossa oli ainakin muutama putken vääräpää tarjolla sekä valsseja sai tehdä useamman. Hieman jännitin miten Cinco toimii vieraassa sisähallissa, mutta kyllä se ihan kivasti kulki. Hieman oli hienovaraisempi kuin yleensä. Saatiin radalta nolla ja päästiin jopa isossa luokassa palkinnoille sij. 2. :) Hävittiin voittajalle -0,39s Cinco oli hyvin iloinen voittamastaan lelusta. Se sai kyytiä heti kisapaikalla ja vielä illalla kotona. Kivaa harjoitusta jälleen :) Perjantaina ajeltiin Cincon kanssa uudelleen Turkuun. Tällä kertaa näyttelytreeneihin. Hyvät treenit ja Cimo oli hyvin innoissaan kun pääsi yksinään reissuun mukaan.

k%C3%A4nny%20724-normal.jpg

Cinco Möllihyppyradalla sij. 2. Miten niin fiksun oloinen otus??

k%C3%A4nny%20728-normal.jpg

Lauantaina olisi ollut Vantaalla näyttely Cincon kanssa, mutta tällä kertaa jätettiin se väliin. Kauhea flunssa ja pääkipu vaivasi jo edellisenä päivänä. Eikä se episkisa ja edellisen päivän näy-treeni ainakaan parantaneet tilannetta. Nukuttiin sitten pitkään ja oltiin ihan kotosalla. Iltapäivällä mentiin lenkille Mustialaan Iiriksen ja poikien kanssa. Olipas kiva nähdä pitkästä aikaan ja käydä yhdessä lenkillä. Koirillakin tuntui olevan kivaa :) Samalla käytin katsomassa poni näyttelyä jossa oli shettiksiä. Olipas niitä paljon erinäköisiä- ja kokoisia!. Illalla vielä veljenpojan 7-vuotissynttäreille. Synttärisankarilla oli yksi toive: lahjaksi Cinco ja koirat mukaan synttäreille. No Eemeli ei saanut Cimoa lahjaksi,  mutta koirat kyllä kylään. Kyllä siinä tanner tömisi kun viisi lasta (Onni + Eemeli ja kolme kylässä ollutta) vipelsi koirien kanssa. Fyralla ja Cincolla oli hauskaa kun saivat leikkiä kavereita. Lucas tyytyi rapsutuksiin ja Duo kaivoi kuoppia :P

k%C3%A4nny%20721-normal.jpg

Näyttelytreeneissä odotusta ja odottavan aika voi olla piiitkä!

Sunnuntaina oli vuorossa näyttelytreeni Loimaalla. Cinco pääsi treenaamaan ja Fyra pääsi siivellä mukaan. Tehtiin sen kanssa väliajoilla mm. paikkamakuutreeniä ja häiriötreeniä. Alkuillasta vielä hönöteamin kanssa omaa kivaa kentällä. Hyviä oivalluksia ja taas maailma parani ainakin kymmenen vuoden edestä. Näitä treenejä kyllä odottaa, aina jotain uutta eikä treenaaminen ole ryppy otsalla tekemistä. Valitettevasti se alkaa olemaan juuri sitä lajissa kuin lajissa.  Meiltä ei myöskään mielikuvitus puutu jos kaikkia esteitä ei ole seuralta käytössä. Kyllä me aina joku variaatio keksitään :D