Kuluneella viikolla on kirjaimellisesti huomannut syksyn saapuvan. Viilenevät illat, epävaikainen sää. Aina kun sadevaatteet päällä ei sada, mutta jätä ne kotiin niin kastut varmasti :D Syksy on itse asiassa kivaa aikaa. Luonto on kauniin värinen ja muutenkin on ihana reippailla ulkona kirpeässä ilmassa. Syksyisin on myös enemmän aikaa omalle kuntoilulle ja silloin aloitetaan jälleen tavoitteellinen oman kunnon kohottaminen kohti ensi kesää. Ollaan pyritty liikkumaan koirien kanssa monipuolisesti ja eritavoilla. Lisäksi lisätty omaa lihasvoimaa, unohtamatta aerobista liikkumista. Koirien kanssa ollaan treenattu ja hönöilty. Ei oteta asioita (treenaamista) kovin vakavasti ja se sopii meille hyvin :)

Keskiviikkona käytiin Elinan valmennuksessa Cincon kanssa. Aiheena tuplasylkkäri, wiski-leikkaus sekä vippaus. Cinco mainio teki kaiken oikein ja kääntyi hyvin, mun omat jalat vaan oli hieman sekaisin. Onneksi koira korjaa ne virheet :P Fyra on nyt pitänyt parin viikon tauon ratatreeneistä ja ilme alkaa olemaan jälleen hyvin vekkuli. Se yleensä tietää hyvää :) Pieniä kotipiha treenejä ollaan kyllä otettu, mutta ei varsinaista rataa ollenkaan.

Välillä kyllä miettii tätä koiraharrastamisen hulluutta. Onko kaikissa touhuissa järkeä?. Yleensä ei, mutta sitä en jaksa murehtia. Tehdään niitä asioita mistä nautitaan ja tykätään tehdä. Olen myöskin iloinen siitä että kohta tulee kaksi vuotta Lucaksen ristisideleikkauksesta ja pieni mies porhaltaa vielä hyvin mukana <3 Unohtamatta Duon vakavaa loukkaantumista kaksi vuotta sitten. Mulla on edelleenkin Extreme Duudson tallella, vaikka tilanne silloin näytti huonolta. Kesällä oli huonossa kunnossa ja peräpää vuosi limaa. Nyt sekin vaiva on kadonnut ja Duo mennä porheltaa samalla tavalla kuin ennenkin. Päiviä vielä piristää yksi varsin energinen Cimo ja kujeileva Manki niin kyllä mulla on asiat hyvin. Kaikella on aina tarkoituksena, haluan vakaasti uskoa niin :)

syksy3-normal.jpg

syksy4-normal.jpg

syksy5-normal.jpg

syksy6-normal.jpg

syksy2-normal.jpg

Ja joku on taas murtautunut häkistä ulos???