Lauantaina oli vuorossa ATT:n kisat jossa meille tuomarina oli uusi tuttavuus Elina Hannikainen. Lähdin hieman kiireellä kisoihin kun sain siivousinnostuksen vielä aamulla ja pesin lattiat. Otin vaan mustat housut jalkaani. Ihmettelin kyllä että ne tuntuivat jotenkin erilaisilta kuin ennen. No kisapaikalla sitten huomasin kun tuli hieman lämmin. Ulkona +20 astetta, että olin pukenut mun talvikisahousut jalkaani :P Raiskin SoftShell-housut tai tässä tapauksessa softhell-housut... Luoja mun oli kuuma! Olisin voinut kisata päivän kaksi rataa ilman housuja, mutta en kehdannut :D Eikä asiaa auttanut se, että olin vielä pukenut Coretex-kengät jalkaan. En tiedä minne napapiirille kuvittelin meneväni...

Joo itse kisat oli sitten hieman kohmeiset. Aikataulut oli hieman jäljessä ja päivä piteni kun tuomari teki oikean ratkaisun kun keskeytti medien agilityradan kun radalla oli koirille + ohjaajille vaarallinen paikka -> yhteentörmäys. Joten koko mediluokan alkupää kisasi radan uudelleen ja oli uusi tutustuminen. Päivän aloitti hyppyrata joka oli ihan kelposuoritus meiltä. Mulla vaan oli jostain kumman syystä tosi vetelä olo. Tuska hiki päällä niistä housuista ja vielä flunssa alla. Saatiin kuitenkin nolla vaikka Fyra kaarteli toooosi pahasti. Luoja sentään, mun rytmitykset oli ihan sekaisin kun koira rallatteli niin pääsin koko ajan liian paljon edelle *huokaus*. Sillä nollalla sij. 6./23. -6,81s alle ihanneajan ja etenemä oli 4,43m/s (ia laskettu 3,7 m/s mukaan). Sijat 3.-9. oli aika tasaisesti sekunnin sisällä toisistaan. Kaksi huippua kyllä veti ihan omaa luokkaansa Anskun Svingi ja Jarin Flow.

Aksarata oli aikamoista söheltämistä meidän osalta. Fyra ampaisi jo neljännellä esteellä väärälle esteelle. Se meni A:n sijaan alla olevaan putkeen. No en tiedä mitä huusin ja huusinko mitään. Liike taisi viedä sinne suoraan ja huhujen mukaan huusin vielä putkea???. Mene ja tiedä, mutta siitä radasta ei jälkipolville kerrottavaa jäänyt. Onnistuin myös hukkaamaan (?!) koiran kesken radan :D Apua... En kyllä muista koska mulla olisi ollut viimeksi kartta noin hukassa :D Onneksi Varsinais-Suomen piirinkisoissa mediluokassa tuli sentään kaksoisvoitto ländereille :)

Sunnuntaina käytiin sitten sisarusten Cincon ja Kirin kanssa Salossa handler opissa. Kiva päivä ja paljon mietittävää asiaa. Muutama hyvä vinkki tuli korvantaakse. Kiitos vaan seuralle :) Kurssin jälkeen vielä lenkille Mustialaan Iiriksen ja poikien kanssa. Voi mahdoton kun koirilla oli hauskaa. Ne juoksi pitkin sänkipeltoa ihan tohkeissaan. Mun piti kyllä Lucas-pappa ja Duo huutaa sieltä pois. Oli meno sen verran vilkasta, että pelkään niiden puolesta. Lähinna Lucaksen polven ja Duon selän... Nätisti kyllä viilettivät, yleensä Cinco oli sähköjäniksenä edellä ja muut juoksivat perässä ja Cimo nautti! :D Illalla vielä Uunon herkkuja syömään Tokon piirinmestaruuden ja seuramestaruuden kunniaksi. On meillä aika hienoja kavereita!

k%C3%A4nny%20751-normal.jpg

k%C3%A4nny%20753-normal.jpg

Kauneusunet ovat tärkeät sen tietää myös Cimo! :)