Maanantaina päätettiin lähteä hönöteamin kanssa Lietoon Tsaun järjestämiin epiksiin. Ei muuta kuin pakettiauto täyteen koiria ja matkaan! :D Porukkaa oli kuin pipoa ja ilmopiste hieman takkusi, mutta kaikki pääsivät ajallansa ilmoittautumaan sekä radalle. Fyran ilmoitin avointen agiradalle, koska halusin palkata jonkun kontaktin. Cinco pääsi vuorostaan starttiluokkaan ja mölliradalle.

Starttiluokki aloitti ja se oli varsin mukava rata ellei oteta huomioon pitkiä estevälejä. Cinco oli hyvin innoisaan päästessään/tajuessaan pääsevänsä aksaamaan. Hieman oli söhelöintiä koska epikset käytiin Non-Stop järjestyksellä eli listoja ei ollut vaan mentiin sitä mukaan kun lappu vietiin kuuluttajalle. Cinco vipelsi startti radan hyvin innokkaasti. Yksi putken ohitus sieltä saatiin aikaiseksi kun kiirehdin liikaa jotta ehtisin kulmahypylle. Cimo juoksi putken ohi ja sitten suoran putken väärästä päästä sisälle ja sieltä se taas singahti pihalle ennen kuin sain sen oikeaan päähän takaisin :D Sähellyksestä joka vei hieman aikaa, saatiin silti hyvä aika. Kolmisen sekunttia kärjelle hävinneenä eli ei paha :D Onneksi Eva-sisko teki puhtaan radan ja oli nollalla kolmas :)

Startin jälkeen viereisellä radalla oli kilpailevat medit. Siellä päätin kokeilla alkuun hieman erikoisia ohjaustekniikoita Fyran kanssa. Toimivat kyllä tosi hyvin, vaikka aavistuksen olin myöhässä saksalaisen ja välistävedon + persjätön kanssa. Palkkasin puomin alastulon. Itse alastulo oli nopea, oikeissa kisoissa se olisi ollut menettelevä. Hieman karkasi vapatuksen osalta joten otettiin koko kontakti (puomi) uudelleen. Fyra oli hieman ihmeissään moisesta tempusta, mutta teki kyllä hyvän alastulon. Tosin jälkikäteen pohdin etten tainnut sanoa ekalla kerralla alastulokäskyä ollenkaan?. No kyllä sen silti pitäisi siellä pysyä. Loppu rata oli hyvä ja keinu oli bueno!. Se vaan on Fyralla tosi hyvä, ehkä meidän paras kontaktieste. Tosin sen opettamiseen on käytetty paljon aikaa.

Lopuksi vielä möllien agirata jossa oli A-este ja puomi. Oltiin Loten kanssa toistemme palkkaajina A-esteellä. Cincon kanssa rata meni hyvin ja puhtaasi läpi. A-esteen alastulo oli hyvä, mutta naksu+palkka ja Cimo pysähtyi syömään palkkaansa. Tosin se ei kauaa malttanut odottaa makupalaa joten se taisi jäädä automaattiin :D Puomin pysäytys oli super!. Tuomari ilmeisesti luuli juoksu kontaktiksi koska lähti kovaa juoksemaan meidän perään. Hienosti pysähtyi ja siitä isot kehut sekä palkka :) Koska rata oli muuten nolla, mutta palkkasin koiran niin saimme 10 virhepistettä per palkkaus eli 20 pistettä. Aika oli hyvä, vaikka kaksi kertaa pysäytettiin kesken radan.

Olipa hauska ilta jälleen, tosin koska meillä olisi kurjaa ollut reissuilla? :D Hieman huvitti kuinka tosissaan ihmiset ottavat epiksiä, kova suunnittelu ja uho. Törkeitä kontaktivirheitä eikä niitä oteta edes uudelleen? :O Illan kruunasi vielä vierailu Hesellä koska meidän on aina palkittava myös itsemme :)) Eikö se ole kaikista tärkeintä onnistuneen treeni-illan jälkeen?.

hese-normal.jpg

Banaanipirteloä kello 21.52 ja paikkana Lieto :D