Keskiviikkona lähdettiin jälleen Turkuun. Oltiinhan me sieltä juuri tiistai aamuna tultu ;) Fyran ja Cincon aksatreenit oli vuorossa tällä kertaa. Cincon kanssa saatiin taas tehtyä erinomaisia pätkiä ja 20 esteen rata läpi. Kepeillä onnistui jälleen valssit ja persjätöt. Ainoastaan u-putki A:n alla ja aalle vino lähestyminen oli haasteellista. Rytmitys A:n alastulolle ei ollut niin hyvä, mutta vinoja kulmia ei olla edes treenattu. Kokeiltiin suoraa linjaa ja se oli erinomainen joten vinoja linjoja ei osaa vielä rytmittää oikein eli hieman hidastaa alastulolla. Jos alkuvuodesta alkaisi kisaamaan kun tämä loppu vuosi on hieman huonoa aikaa aloittaa. Liian paljon ohjelmaa viikonloppusin, ei ehdi :P

Jaakon treenit oli hulvattomat. Meillä on hauska ryhmä ja mukava ilmapiiri juuri sellaista kun aksan kuuluukin olla. Ei pipo kireällä treenaamista. Fyran kanssa oli aika sekoboltsi menoa. Reissun väsymys ohjaajalla ja koiran innokkuus aiheutti hieman sekavan yhdistelmän :D Kyllä siellä jotain hyviäkin pätkiä oli,mutta musta tuntui lähinnä siltä etten ole koskaan aksannut. Kotimatkallakin vielä nauratti kaikki ne töppäilyt... Kivaa oli ja se on tärkeintä!.

Itse viikonloppu meni nukkuessa, ylläri!. Perjantaina käytiin koko revohkan kanssa Vantaalla Petikossa lenkkeilemässä Iiriksen ja poikien kanssa. Reipas yli tunnin lenkki koirat koko ajan vapaana teki kaikille osapuolille hyvää. Koirat oli ihan tohkeissaan kun pääsivät kimpassa lenkille ja sitä juoksemisen määrää :O Fyrasta ja Cincosta huomasi ettei ne saanut olla reissun aikana vapaana kovin paljoa. Ne sitten juoksi ja juoksi! Iiriksen pojat antoivat hyvää vauhtia ja jopa Lucas-pappa innostui juoksemaan. Se jaksoi tosi hienosti koko lenkin. Duo jaksaa vielä porhaltaa hyvin lenkkejä, mutta Lucas on hieman ailahtavainen. Lenkin jälkeen Espooseen treenaamaan Cincon kanssa ja siinä se perjantai-ilta vierähti :)

Lauantaina vedettiin sitten unta kalloon. Sai nukkua niin pitkään kun halusi, ihanaa!. Iltapäivästä vielä purkamaan koirien kanssa energiaa Hunnarille lenkkeilyn merkeissä. Menoa riitti vieläkin, vaikka onneksi hieman jo oli rauhallisempaa menoa edelliseen päivään verrattuna. Sunnuntaina olisi pitänyt olla tyttöjen kanssa Seinäjoella näyttelyssä. Mulla oli (ja on vieläkin) kesärenkaat ja paikoitellen tiet olivat pakkasen vuoksi liukkaat sekä osittain lumiset. Jätettiin sitten näyttely väliin ja oltiin ihan kotosalla. Hieman harmitti, mutta Cinco oli ollut jo ko. tuomarilla ROP Raumalla niin se lievensi harmitusta :) Ihan niin hullu en ole, että lähden 3,5 tunnin matkaa ajamaan pakkasilmalla kesärenkailla :P Joskus se järki liikkuu omassa päässäkin. On se oma henki ja varsinkin koirien niin loppu peleissä aika tärkeä...

Iltapäivällä käytiin pitkästä aikaan Saaressa lenkillä. Saatiin Iiris ja pojat kaveriksi jälleen. Nauratti että lenkkeiltiin muutamassa päivässä tiheämmin kuin koko vuonna :D Pitää vissiin asua eri paikkakunnilla niin näkee useammin <3 Koirilla riitti virtaa vieläkin (huokaus) nyt meno oli jo normaalimpaa eikä niin kaaottista kuin aiemmin. Oli niin kaunis ja ruskainen ilma. Metsässä olisi voinut viettää koko päivän samoilemassa.

Tuli jälleen todistettua että kyllä vapaat ja rennot viikonloput ilman ohjelmaa ovat niin kivoja!. Niitä vaan on liian harvoin, yleensä pakonsanelemana. Jospa ensi kerralla kun kalenteria buukkaa täyteen muistaisi jättää niitä vapaita koloja sinne viikonloppuihin ;)