Lauantaina Cincon kanssa ajaltiin Tuuloksen ryhmänäyttelyyn. Hetken mietin jaksanko lähteä, mutta lähdettiin kun saataisiin hyvää hallikokemusta. Sitä kyllä sitten olikin parkkihallissa olleessa näyttelyssä. Oli melua ja kaikua ehkä pahimpia paikkoja missä olen ollut hetkeen. Cinco kyllä meni siellä kuin kala vedessä eli ei ottanut häiriötä mistään. Mua vaan jännitti kun vahingossa unohdin kaikki koiran paperit kotiin :P Varsinainen näyttelyissä kävijä :D

Tuomarina ländereille oli Brigita Kremser. Hieman tuntui nimi tutulta mutta en löytänyt tuloksia jalostusnetistä. Näyttelypaikalle ajaessa mulle tuli mieleen, että ko. tuomari oli Eestin Voittajassa kesäkuussa. Oli kovin tuiman oloinen silloin ja satutti jotenkin Fyraa pöydällä kun se vinkasi. Edelleen tuomari oli tosi varovainen ainakin ländereiden kanssa. Se ei selvästi uskaltanut niihin koskea vaan veti aina kätensä pois. Siinä olikin sitten ländereillä ihmettelemistä mikä tuota tuomaria vaivaa. Cinco liikkui hyvin ja esiintyi muutenkin ihan mallikkaasti. Tosin pöytäkäytös tuomarin vuoksi oli hieman hankalaa. Olisi sitten mielummin käskenyt näyttämään hampaat kun se etä yrittää kurkottaa ja katsoa viiksiä raottamalla hampaat :P Olisi ollut kaikille osapuolille reilumpaa. Cinco sai ERIN ja SA:N. PN-kehässä meitä vastaan tuli Sapliinan Palpakko "Palpa" Tällä kertaa tuomari valkkasi Cincon Parhaaksi Nartuksi kera Sertin ja Palpa sai sitten Va-Sertin ja oli PN-2.

ROP-kehässä meidän kanssa kehään tuli Raasillan Brownsugar "Ako". Cinco veti pidemmän korren ja tuomari valkkasi Cimon ROtunsa Parhaaksi. Tällä kertaa ei pystytty jäämään ryhmiin, mutta vietettiin sitten aikaa syömässä ja turinoimassa kaverin kanssa.

tuulos_c-normal.jpg

Tuulos 05.10.2013 Cinco ROP & Sert