Tiistaina lähdettiin Fyran ja Cincon kanssa epistelemään Lietoon. Poikettiin Paavolan kautta ja napattiin Gilla ja Duran mukaan. Seurassa on mukavampi mennä kun kerrankin sitä oli tarjolla :) Oltiin kuuden aikaan ATT:n hallilla ja todettiin että autoja on paljon. Arveltiin heti että, taitaa tulla piiiitkä ilta ja niinhän se sitten lopulta olikin. Epiksissä 200 starttia illan aikana on aika paljon :D Onneksi on hyvä halli ja kanttiini. Ei haitannut, vaikka vettä satoi koko illan ajan.

Epikset aloitettiin kilpailevien radalla ja mineillä. Minejä oli yli 40 kpl :O Oli hyvää aikaa lämpätä koiraa ennen starttia. Ilmoitin Fyran kilpaileviin medeihin ja Cincon mölleihin. Tosin katseltuani kilpailevien rataprofiilia olisi Cinco voinut senkin mennä koeluontaisesti. Kilpailevien radalla oli kaikki kontaktit. Varsinainen rata meni ihan mukavasti Mankin kanssa. Heti toisena esteenä keinu ja se kontakti oli perinteisesti hyvä. Keppien avokulma löytyi hyvin ja A:n alastulon pysähtyi kun annoin käskyn. Puomilla kiihdytti aika kovaa, mutta pysähtyi hyvin alastulolle josta palkkasin nenäkosketusta useamman kerran. Pikkasen karkasin ennen vapautuskäskyä joten laitoin alastulolle uudelleen. Loppurata jälleen hyvin. Puomin palkkauksen vuoksi hylkäys, vaikka muuten olisi nollarata ollutkin. Gilla kilpaili makseissa ja niitäkin oli varmaan se yli 40 kpl.

Mölleillä oli hyppyrata joka oli 15 esteen pituinen. Aika simppeli rataprofiili. Tosin mulle tosi vaikeaa kun on paljon suoraa ja pitkiä estevälejä. Rytmitys joutuu koetukselle kun joutuu vipottamaan niin kovaa. Mini möllejä oli yli 40kpl ja medejäkin yli 20kpl. Cinco oli niin innoissaan kun pääsi halliin tekemään aksaa lämmittelyesteille ja lopulta ihan radalle asti. Hyppi ja pomppi lähdössä kuin vieteri, mutta jäi kuitenkin nätisti istumaan paikallensa hypyn taakse. Aluksi kyllä ajattelin että malttaako se edes sinne lähtöön jäädä, mutta hyvin jäi ja keskittyneesti. Rata sujui mallikkaasti ja mä pääsin persjätöillä tosi paljon edelle tai sitten mulla oli vaan supernopeat jalat :D Saatiin radalta nollatulos ja lähdettiin jäähdyttelemään.

Onneksi käytiin katsomassa vielä tuloslista ennen kuin lähdettiin kotimatkalle. Cinco oli voittanut medi-möllit :) -18,92s ja yli 4 sekunttia eroa toiseksi tulleeseen :D Taisi olla koko mölliluokkien nopein aika samalla. Kotimatkalle päästiin kello 23! eikä päästy edes Liedon heselle kun se sulkeutui samaan aikaan, pöh!. Olipas pitkä ilta, mutta mitä sitä ei tekisi rakkaan harrastuksen eteen :D Tosin yöllä nukkumaan kello 01 ja aamulla kello 06 ylös, siinä vaiheessa kyllä hieman mietin omaa järkevyyttä...

cincoturku-normal.jpg

Cinco mölli episten voittaja :D