Keskiviikkona oli parin viikon tauon jälkeen ohjatut aksatreenit Turussa. Cinco päästeli höyryjä Elinan radalla ja voi mahdoton se oli taitava <3  Teemana oli okserit ja niissä tekniikat joten väännettiin ihmisnuolta, vastakäännöstä, niisto-persjättöä yms. oksereilla. Cinco sai paljon kehuja hyvästä hyppytekniikasta. Hyppää kuulma tosi kauniisti ja hyvin eli työ mitä sen eteen ollaan tehty ei todellakaan ole mennyt hukkaan :) Onnistuttiin tekeen poispäinkäännöksellä okseri ja Cinco vielä haki sen jälkeen itsenäisesti kepit. Lopuksi päästiin vielä koko rata läpi jossa oli 27 estettä. Hieno Cimpson :)

Fyran treenit Jaakolla sen sijaan... Joo ei päästy kuin 10 estettä rataa. Ongelmia mulle tuotti lyhyt putki puomin alla ja sen jälkeen välistäveto sieltä törkkäisy hypyn kautta puomille (yhden hypyn leijeröinti). Saatiin kyllä se tehtyä, mutta tyyli ei miellyttänyt Jaakkoa. Oli liian kulmikkaasti ohjattu. Mä sitten sain vääntää että sain sen putken jälkeen tehtyä ennakoinnin ja valssin. Hieno tunne oli kun lopulta saatiin se onnistumaan. Fyra tykitti ihan älytöntä vauhtia. Tuollaiseltako sen pitäisi kisaradoillakin tuntua?. Noista saisi aikaa karsittua pois kun sille kärjelle hävitään aina. Mä en vaan pysty/kykene tuollaiseen ohjaukseen :P Paljon on menty eteenpäin, mutta vielä on työmaata edessä. Työmaa ei varmaan tule koskaan loppumaan, ehkä sen vuoksi tämä laji onkin niin kiehtovaa.

Torstaina vipellettiin Fyran ja Cincon kanssa Halikkoon Leena-tätiä moikkaamaan. Molemmat pääsi fyssarin käsittelyyn kahden kuukauden tauon jälkeen. Molemmat olivat suoria, mutta Fyralla oli vasenpuoli kyljestä jumissa sekä niska. Cincolla sitten oikeapuoli kyljestä. En tiedä mitä ovat tehneet, Leena epäili liukastumista. Kuntoon tulivat molemmat ja nyt voi jälleen hyvillä mielin jatkaa treenaamista :)