Ooo keskiviikkona päästiin vihdoinkin aksaamaan. Vuorossa oli viimeinen Elinan valmennusryhmän treeni. Teemana oli kisanomainen suoritus. Kaksi kertaa sai kokeilla ja joka kerta piti lopettaa siihen jos hylkäys tuli. Cinco oli aivan pähkinöinä :D 5 viikkoa aksataukoa ja kisanomainen suoritus. Voitte kuvitella kuka oli hieman liian innokas :P Ekalla yrityksellä päästiin ensimmäiset kolme estettä. Mä ohjasin vahingossa takaakiertoon. Seuraavalla yrityksellä jo 8 estettä. Kepeillä ajauduin liian lähelle keppejä ja Cinco otti herneen nenäänsä siitä. Lopuksi vielä treenattiin rata läpi ja saatiin koko 23 estettä menemään. Olipas kivaa!!!

Fyra pääsi sitten Timon ratatreeneihin. Voi mahdoton sekin oli täpinöissään. Päästiin tosi hyvin rata läpi ja se liikkui ihan superhyvin. Oi miten mä olin kaivannut aksaamista <3 Vielä kun saisi tämän oman kropan kuntoon. Aksatreenit yksikätisenä vahvalla kipulääkkellä ja vasemmalla puolella niskassa lämpötyyny :D Pakko oli päästä kun oli viimeisiä kertoja treenit eikä tiedä koska pääsee seuraavan kerran. Miten niin pitäisi hoitaa sitä omaakin kroppaa?

Torstaina niska-hartia lahosi sitten lopullisesti ja sen seuraukseni kävin hakemassa 4 kortisonipiikkiä niskaan. Ison pussillisen särkylääkkeitä ja lihasrelaksantteja. Täältä taas noustaan :D Perjantain näyttelytkin jäi sitten Helsinki Winnerissä väliin. No jos sunnuntaina pääsisi paikalle asti :P

cincoo1-normal.jpg