Tänään sunnuntaina lähdettiin tyttöjen kanssa aamutuimaan kohti Helsinkiä ja messukeskusta jossa oli Voittaja-2013 näyttely. Länderikehä oli heti kello 10 aamulla. Lähdin kyllä hyvissä ajoin n. kello 07.45 tiellä oli kuitenkin kaikenlaisia maantie ritareita ja muutenkin hieman sohjoinen ilma. Perille parkkihalliin pääsin hiukan ennen kello  09.30. Vartti koirien kanssa kävelyä ja sisälle halliin. Tässä vaiheessa olisi varmaan pitänyt katsoa hieman tarkemmin minne sen auton jätin :D

k%C3%A4nny1%20601-normal.jpgk%C3%A4nny1%20600-normal.jpg

k%C3%A4nny1%20585-normal.jpg

Onneksi Minna oli varannut mulle häkkipaikan. Eipä siinä kauaa ehtinyt nokka tuhisemaan kun päästiin jo kehään. Ländereitä oli ilmoitettu 13kpl joista paikalla oli 11 kpl + 1 kpl pentuja. Tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. Uroksia oli 5 kpl ja niissä kävi jo ilmi että nyt on tiukassa SA:t kun ainoastaan kaksi urosta sai SA:n: Kiri-veli ja Popeda-valioista. Nartuissa sama kaava tuntui jatkuvan. Cinco oli nuortenluokassa Ricca-siskon kanssa. Cinco oli taas hieman sekaisin rakkaan siskon näkemisestä ja veti kuin veturi perässä :O Mun asenne oli huono ja jännitin ihan kauheasti pöytää joka on ollut hieman huonossa hapessa. Tänään se oli jälleen hyvä ja sillä tasolla mitä se on ollut ennenkin. Voi mahdoton kun olin tyytyväinen Cincoon. Paras tavoite kehässä saavutettu :) Molemmat siskot sai Erin ja lopulta Ricca oli nuo1 ja Cinco nuo2. Molemmat saivat SA:n. Valioluokassa oli kolme narttua. Fyra oli ihan täpinöissään kun näki herkkuja, raasu jäi ilman aamuruokaa :D Pöydällä mua nauratti ihan suunnattomati. Tuomari totesi: tämä taitaa tykätä ruoasta :D Sen jälkeen mua hymyilytti koko kehän ajan. Fyra silmät sädehtien tiirasi herkkupalaa ja mulla oli ihan päivänselvää ettei kyllä tulla pärjäämään. Fyra oli valioluokan kolmonen ja epäilin ettei se saanut SA:ta niin en jäänyt edes kuuntelmaan sen paremmin.

Minna onneksi piteli Cincoa kehänlaidalla ja se oli aikamoinen vieteri kun sen sieltä hain :D Olin aivan pihalla kun tuomari totesi että nuortenluokka menee kehän ympäri. Ihmettelin, että tämän piti olla PN-kehä. No kiltisti sitten mentiin ympäri. Siinä vaiheessa kun tuomari näytti sijat. Tajusin ettei valioluokan koirista kukaan ollut saanut SA:t :O Ricca-sisko PN-1 ja Cinco PN-2 vara-sertin ja vara-cacibin kera. Kelpo saavutus ja voin olla tyytyväinen. Tuomari oli kyllä tiukka kun 11 koirasta 4 koiraa sai vain SA:n.  Loppupeleissä Kiri-veli oli ROP ja Ricca-sisko VSP. Hyvä meidän Äffät :)

k%C3%A4nny1%20592-normal.jpg

Helsinki KV 15.12.2013 Voittaja-13 Cinco nuo eri1 SA, PN-2 va-sert & va-cacib

k%C3%A4nny1%20596-normal.jpg

Olipa mukava päivä ja oli ihana nähdä kaikkia tuttuja: Jettiläisiä ja Akulaisia sekä muita joita en ollut nähnyt pitkään aikaan. Päivä kului nopeasti ja rahatkin tuli jätettyä messariin. Tuli ostettua hieman luita, herkkuja ja Cinco sai vihdoinkin oman takin. Raasu on kulkenut vallan Bellan vanhoissa vaatteissa ja ne on osittain pieniä. Fyra muuttui vihreästä kateudesta joten sillekkin oli pakko ostaa... Vihreät ToppaPompat molemmille ;) ja nyt minä poden huonoa omaatuntoa koska Duo ja Lucaskin kuulma tahtoo...

k%C3%A4nny1%20605-normal.jpg

Shoppailu on rankkaa!

Pussien ja kassien kanssa on sitten kiva etsiä parkkihallista autoa :D Kuvittelin jättäneeni sen 2-tasolle ja kolusin parkkihallin edestä ja takaa sekä toiselta puolelta "ramppia". No ei löytynyt sama homma sitten 3-kerroksessa :D Sieltä se sitten löytyi sieltä taaemmasta hallista. Voi luoja sentään. Ensi kerralla laitan jonkun oranssin lipun antenniin lepattamaan. Paluumatkalla vielä poikettiin Minnan kanssa Karkkilassa syömässä ja Cinco näki Uunon. Voi luoja se riemastui. Raasu sitten teki ilopissat takillensa kun möyri pitkin pihaa <3 :)

Voittaja2013%20187-normal.jpg

© Minna Hanski

Krumme Furche Femme Fatale (Ricca), Krumme Furche Festina Lente (Cinco), Krumme Furche Habanero (Skip) ja Krumme Furche Fix (Kiri)