Joulun pyhät ja arkikin on jo lähtenyt rullaamaan normaalisti. Minä voisin vaikka tottua tälläisiin muutaman päivän työviikkoihin. Ollaan nyt käyty muutaman kerran naapuriseuran hallilla treenailemassa pienellä porukalla. Ihan kivaa kun on 15 min kävelymatka hallille ja siellä voi tehdä esim. hyppyjumppaa ja tokoilla. Voittaa kummasti sadesäässä seisomisen ja treenaamisen. Toivottavasti halli olisi vielä ensi vuonnakin mukana kuvioissa. Täytyy sanoa että naapuriseurassa on hyvin aktiivista väkeä tällä hetkellä. Tuumasta toimeen ja härkää sarvista kiinni :)

Lauantaina käytiin SPD-Areenalla Lempäälässä Harri Huittisen treeneissä Fyran ja Cincon kanssa. Oli ihan kivaa päästä hieman erilaiselle radalle. Molemmat tytöt vähän keuli ja kupli, mutta oli kyllä kivaa treenata. Molemmilta löytyi hyviä pätkiä, mutta todettiin että molemmilla on takaakierrot vahvuuksia. Kummasti olen ne osannut opettaa hyvin?. En ymmärrä. Cincon kanssa vaikeat kohdat menee hyvin, mutta sitten kun perus 1-luokan tasoista kohtaa niin niissä saa olla tarkka. Lähtee helposti kiertämään takaa jos mun katse menee pois esteeltä. Tietenkin pitkä 6 viikon tauko tekee myös tehtävänsä kun ei olla sen jälkeen treenattu kuin kerran. Nuoren koiran kanssa se tuntuu paljolta.

Cincolle olen odottanut jo syyskuusta asti juoksua. Todellakin mulla taitaa nyt olla oikeasti narttukoira joka tekee kerran vuodessa juoksut :O Edellinen juoksu oli tammikuussa 2013 10kk ikäisenä. Toista juoksua ei ole näkynyt eikä kuulunut. Voisin jo kuvitella, että on ollut piilojuoksu. Se ei kuitenkaan voi olla mahdollista kun kotona asustaa pallillinen uros :D Ehkä se vaan on todettava että Cinco tekee pitkät juoksut. Vaikea vaan uskoa kun Bella ja Duo teki 7-8kk syklillä ja Fyra 4-5kk väleillä. No Cinco on kyllä muutenkin luonteeltaan hyvin pentumainen ja leikkisä.

Eva-siskokin nähtiin pitkästä aikaan lenkkeilyn merkeissä. Kyllä siskot vielä muistivat toisensa <3 Pitäisi vaan päästä useammin siskolenkille. Tämä voisi olla vaikka vuoden 2014 uuden vuoden lupaus. Tapana ei ole luvata mitään mitä en pysty pitämään :)